torsdag 23 mars 2017

Braskassett

Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen. Samtidigt ges en effektiv . Med hjälp av en spiskassett kan den öppna spisen enkelt förvandlas till en effektiv, bekväm och säker värmekälla.


Kärt barn har många namn och denna produkt kallas också ibland spisinsats, braskassett , brasinsats eller helt enkelt insats eller kassett.

På Brashuset hittar du spiskassetter från bland andra Keddy, Dovre, . Eldning i braskassett medför högre brandrisk än eldning i öppen spis. Det är ganska lätt att göra fel och det gäller även andra liknande eldstäder, säger Peter Nor MSB. Braskassett i villa procent av de bränder i villor och radhus som räddningstjänsten rycker ut till orsakas av bränder i . Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis.


Designa din öppna spis eller braskamin med en av våra spiskassetter, braskassetter eller kamininsatser. Hitta din favorit här eller besök närmaste återförsäljare.

Att uppgradera den öppna spisen med en spiskassett eller braskassett är ett klokt beslut. Värmen sprids i rummet istället för att sugas upp genom skorstenen. Med den nya, effektiva förbränningstekniken i Contura iräcker veden längre och sotbildning minimeras så att elden alltid syns tydligt genom stora, rena glas.


Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Diskret som en öppen spis men effektiv som en modern braskamin. Braskassetten är en perfekt lösning till den öppna spisen om du vill få mera värme ur veden och samtidigt kunna se de dansande lågorna.


I annat fall kan det rentav bli farligt. Fyra av tio villabränder tros starta i just braskaminer. En lokal eldstad kan vara en braskamin, en kakelugn, en braskassett , en köksspis, . Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss!


Vi på emmabodaspisen tillverkar ultra moderna måttbeställda, spisinsatser med fläkt till öppna spisar efter kundens önskemål. Spiskassetterna passar alla öppna spisar och kakelugnar. Braskassett - spisar - kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, braskaminer, skorstensrenovering, murspisar, eldstäder, kaminer, contura - företag, adresser, telefonnummer. Design och produktutveckling av Conturas kaminer sker i Sverige . Skulle vilja installera en braskassett nere i källaren, då i murstocken.


Finns ingen öppenspis eller något där nere idag.

Keddy braskassett , installera själv Beiträge 3. Energikassetten ryker in ! Företag Braskassett (st.) - hitta. När man monterat in en spiskassett och fått den godkänd eldar man första gången så man kan vädra ut eventuella avgaser från färg och liknande. I en braskassett eller spisinsats läggen man i ganska mycket ved när man tänder (ca 3-4kg) så man får en upp en bra förbränningstemperatur, tänd gärna upp veden med hjälp . Installera eldstad eller braskassett. Innan du installerar en ny eldstad eller braskassett måste du göra en anmälan.


Det gör du på samma blankett som för bygglov. Som eldstad räknas även t. INNAN installationen sker. För eldstad som braskamin, öppen spis, vedspis, kakelugn, braskassett , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения