onsdag 29 mars 2017

Sorptionsavfuktare

I sorptionsavfuktare dras fuktig luft förbi eller genom ett fuktabsorberande material, vanligen ett speciellt kisel eller på olika sätt sammanbundet silica gel. Absorbatet kan sedan värmas ut ur sorptionsmaterialet. Detta sätt att avfukta är vid lägre temperaturer vida överlägset avfuktare med teknik såsom kondensering , s. Rotorn blir efter en tid mättad med . I till exempel krypgrund och vind används.


Sorptionsavfuktare används I kalla utrymmen för att kondensavfuktare fungerar inte i lägre temperaturer (under °C).

Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! Innan den termiska avfuktarens genombrott, var sorptionsavfuktaren helt enkelt det bästa alternativet för kalla utrymmen. Sorption är termen för en fysisk eller kemisk process där ett ämne . Våra avfuktare är av typen sorptionsavfuktare och kallas även krypgrundsavfuktare.


De lämpar sig för avfuktning i krypgrun torpargrun kallvin källare, garage, vin torkrum och andra utrymmen med fuktproblem. Våra sorptionsavfuktare hör till marknadens effektivaste sorptionsavfuktare. Sorptionstekniken garanterar hög kapacitet, även vid låga temperaturer.


Rekommenderad arbetsyta är 2-40m2.

Fuktkontrolls sorptionsavfuktare (adsorptionsavfuktare) används för torkning av luft även vid låga temperaturer och lågt vatteninnehåll. Hej, vill höra era tankar, funderingar och erfarenheter kring nedan. Billigare filter till sorptionsavfuktare ? Arbetar effektivt i kalla och svala utrymmen. Sparar energi vintertid i sommarstugan. Se filmen längre ner på sidan.


Munters avfuktare MGfrån det globalt välkända företaget Munters borgar för effektiv avfuktning i källare, garage och båt. MGär en mycket effektiv sorptionsavfuktare som genom denna teknik avfuktar effektivt till -grader C. Dock måste absorbenten dammas av eller tvättas regelbundet för att ytskiktet skall bibehålla sin fuktupptagande förmåga. Kondensationsavfuktare, i de flesta kommersiella varianter, innehåller . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Tar bort fukten och håller därmed lukt och mögel borta. Luften som ska avfuktas med en sorptionsavfuktare passerar genom en långsamt roterande rotor, en så kallad kiselgelsrotor. Kiselgel är ett material som tar bort fukt från luft. Den torkade luften tillförs det avfuktade utrymmet.


En mindre luftström värms upp i ett elbatteri till ungefär 100° C. När den uppvärmda luften passerar . Vi säljer sorptionsavfuktare från DST Seibu Giken.

En av fördelarna med sorptionsavfuktare är att de klarar av att ta bort fukt i miljöer med mycket låga temperaturer. Avfuktare Recusorb Hämta informa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения