onsdag 22 mars 2017

Laptopställ fläkt

Bekvämt laptopställ med nätmönstrad lätt metall för optimalt luftflöde. Behöver du hjälpa din dator att kylas? Den drivs med ström från. Vi har kylning för bärbara datorer som låter datorn jobba effektivt när temperaturen ökar. Laptop hållare med kylning tillverkad i hård PVC och metall.


Kylning för bärbar dator med inbyggd kraftfull fläkt för enkel termisk värmeavledning.

Tunt, portabelt och lätt så att du kan skydda din dator från överhettning oavsett var du befinner dig. Utformningen av kylningsplattan bidrar till att minska . Targus Ultraslim Chill Mat ger en bekväm arbetsyta för att hålla dig och din bärbara dator sval. Chill Mat vilar på knät och sprider värmen med hjälp av en enda fläkt för att ge ventilation, detta kan hindras om den bärbara datorn används på en kudde eller täcke.


Logitech, Laptopställ med fläkt , Modell: Cooling Pad N1Varan är i normalt begagnat skick. Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Skick: Vi värderar samtliga plagg efter olika grader av skick, dessa beskrivs nedan: Nytt - Varan är ny från tillverkaren, . Som den här nya produkten från Belkin, som är ett laptop-ställ som sätter datorn i ett bättre läge samtidigt som det kyler datorn, både genom att lufta datorn unde.

Och köper man en egen fläkt så slipper man dioder i fläkten också. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Laptop stativ med inbyggd fläkt , kylplatta av märket Akasa. Högpresterande kylpasta för entusiasten. Noctua NT-HPro -grade Thermal Grease.


Clas Ohlson - LAPTOP-STÄLL MED FLÄKTKYLNING köpte en sån här till min laptop på Clas Ohlson -249kr. Kraftfull fläkt som effektivt mot- verkar värme. Inställbara skriv-positioner.


Funktionell design gör att du lätt kommer åt portarna på framsidan av din laptop. Utöka din laptops livstid. Sedan är den otroligt skön och bekväm att . Lättillgängligt helpdesk. Senast, Relevans, Billigast, Dyrast. Knäskrivbord som kyler tyst och effektivt.


Passar laptop upp till 16. Fraktalternativ presenteras i kassan. Läs merProduktinformation. Du letar efter ett laptopställ.

Jag tycker att en med fläkt är bäst. Har kollat dom sidorna men är dom goa att ha i knät? Men dom kanske funkar att ha i knät.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения