onsdag 15 mars 2017

Sverigepumpen enköping

Trygghetsförsäkringen kan sedan förlängas för varje år upp till hela år. Vi bjuder även på en åskförsäkring när du köper en Sverigepump. I produktportföljen finns framförallt värmepumpar men även andra luftvårdsprodukter som skapar ett bättre inomhusklimat.


Tillsammans med våra återförsäljare som finns i hela Sverige . Perfekt för bilhallen och andra lokaler med stora fönster. Sverigepumpen tillhandahåller tjänster för bättre och billigare inomhusklimat.

Värmepumpar och inomhusklimat för dig som privatperson. Fortfarande kvalitativa kontorsmöbler till bra pris - med fokus på hållbarhet. Resultat efter finansnetto.


Könsfördelning och medelålder i styrelsen. I styrelsen sitter man och kvinna. Det sitter lika många män som kvinnor i styrelsen. Medelåldern på männen är år och kvinnorna år.


Den stad som flest styrelsemedlemmar bor i är Enköping. Reparatören bytte alla styrkort både inne och ute men pumpen var fortfarande död.

Vi demonterade pumpen och jag kontaktade Kinnan trots att det inte är en Sverigepump. Talade om problemen och de skulle ställa upp med reparation. Logga in för att spara kontakt. Nej, inte registrerad för F-skatt.


Adresser till arbetsställen. Vår välrenommerade Golvmodell som nu även är kompatibel med vår Intesis IR Wifi Styrning. Auktoriserad återförsäljare. Utomhusdel CU-E21DBE-SPK.


Kinnan AB är sedan år generalagent för. Panasonic - sverigepumpen - SverigePumpen det bekymmersfria valet. PANASONIC - SVERIGEPUMPEN. Förra året gick företaget med förlust.


Företaget har anställda och omsätter 13miljoner. Borgöudde AB, Aktivt, Claes Ingmar Kinnander (Styrelseledamot). KC Holding i Enköping AB, Aktivt, Claes Ingmar Kinnander (Styrelseledamot). Ettsunda Holding AB, Aktivt . Ansvarig Claes Kinnander år.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Information om Traktorgatan som ligger i Enköping.

Här hittar du karta över. Välkommen till Traktorgatan i Enköping som ligger i närheten av bland andra gatorna Malmagatan och Östra Järnvägsgatan. Alla hus på Traktorgatan har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения