onsdag 29 mars 2017

Contura handskar

Tillbehör till kaminer och braskaminer. Bland våra tillbehör hittar du fläktar, kokplattor, värmemagasin och vridplattor. Vi har kaminer i olika modeller och storlekar.


Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov. Köp den hos en av våra återförsäljare. Med en praktisk och stilenlig utdragsslåda eller mjukstängande lucka kan du enkelt förvara tändstickor, tändblock, skyddshandskar mm.

Varför eldar du på handskarna så mkt? Vid vanlig brasa klarar jag mig med petpinnar och utan handskar alls, tunna skinnhanskar tillför lyxen att snabbt kunna greppa pinnar. Men tjocka svetshandskar!


Om eldningen är huvudfokus ( inget fel i det) så kan så klart tjocka handskar vara skönt. Välkomna till butiken eller ser mer på vår hemsida. En braskamin vi är säkra på att du kommer att uppskatta är att luckan kan öppnas utan handskar eftersom handtagen inte blir varma. Kaminen finns i svart och grått utförande.


Contura 5Style är för dig som gillar modern stil.

En nyhet vi är säkra på att du kommer att uppskatta är att luckan kan öppnas utan handskar eftersom handtagen . Luckan i glas ger ett lätt och modernt uttryck, samtidigt som de rena linjerna i designen gör att kaminen smälter in i ditt hem, oavsett vilken stil du föredrar. Om du vill se mer av elden kan du välja att montera kaminen på en vridplatta. De generösa sidoljusen på braskaminen gör att du kan se elden från flera vinklar i rummet. Delbetala förmånligt med. Uppdelat på räntefria delbetalningar.


I månadsbeloppet ingår uppläggningsavgift 495 . I vår butik hittar du ett stort urval av kaminer och tillbehör. Observera: Endast demoexemplar hemma i butik. Vid frågor kontakta oss så hjälper vår kunniga personal . För övergång från rundgängad stuts till utvändig gänga ½. Passar vattenlåsen och 3. Artikelnummer leverantör: Visa alla varianter. Logga in för att se prisuppgifter.


På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis!

Vi säljer nu ut vårt visnings exemplar från Stora. Kmp pelletskaminer från Öland och diverse tillbehör till våra produkter. Med en enkel vridning riktar du värmen och ljuset dit du befinner dig för stunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения