fredag 24 mars 2017

Öppen spis med el

En elektrisk öppen spis skapar stämning och sprider värme på en sekund. Vi har sålt elektriska öppna spisar i över år! Våra elektriska öppna spisar och braskaminer håller högsta kvalité och är både eleganta och enkla att använda. Tryck på knappen och känn värmen på sekunden.


Med snabb uppvärmning sparar du många kilowattimmar. Inget bekymmer med utsläpp, rök eller brandfarliga .

Välkommen till PriceRunner! Höj atmosfären med en elektrisk öppen spis i snygg design. Tre värmeinställningar – fjärrkontroll medföljer. Med eller utan ”Ambi Magic Light”. Tack vare enkelheten i att flytta runt den elektriska kaminen, kan du välja var den ska användas och njuta av värmen och det verklighetstrogna skenet i olika rum.


Till skillnad från en vanlig eldsta kan du med en elektrisk eldstad välja om du vill att den ska avge värme eller inte och du kan även justera intensiteten i lågorna. Vem har inte drömt om att krypa upp i soffan en mörk höstkväll, till värmen från en öppen spis ? Nu är det möjligt för alla!

Bastuspecialisten satsar på ett stort sortiment av. De både som färdiga spisar för golv eller vägg eller som lösa insaster om du vill platsbygga din egen elektriska eldstad. Speciellt för invånarna i städer har vi utvecklat avdelning elektriska kaminer för höghus. Flamman är öppen och kan vidröras med nakna handen utan att bränna. De flesta elektriska kaminer är utrustade med fjärrkontroll och en termostat som håller rumstemperatur i en lång tid.


Contura Radiance finns i flera färger, storlekar och utföranden. Eldflamman kan du enkelt dimra med den medföljande fjär. Vi såg i en tidning om att det finns elektriska öppna spisar. Har sett det även i ett inredningsprogram på tv, tror det var äntligen hemma. Hur säkrar vi upp vår öppna spis ? Vedvagn med spade, spett och kvast av TecTake.


Radius Design Corner Flame Ethanol Fireplace black frame, polished stainless steel plate glass back wall -. Vitlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spisen, levereras med keramiska vedträn. Elektrisk öppen spis med två värmelägen. Förhöj stämningen i hemmet med en mysig och värmande dekorationsspis!


Med spisar och kaminer som eldas med gasol, alkoholgelé eller el slipper du tänka. Kaminer och öppna spisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения