onsdag 15 mars 2017

Ivt värmepumpservice

Hitta din närmsta värmepumpsspecialist. Våra återförsäljare hjälper dig med ditt värmepumpsköp. Sök efter en återförsäljare nära dig!


Vill du beställa tid för service av din värmepump, full i formuläret så blir du kontaktad av ett av våra serviceombud. Vi installerar IVTs värmepumpar i din kommun. Energitjänst AB: Auktoriserat No.

Ingen ska behöva vara utan värme och varmvatten. Team Wåhlin lagar din värmepump, vid driftstopp samma dag. Vi är IVT :s auktoriserade serviceombud i Stockholm. Vi säljer och reparerar värmepumpar i Stockholm.


All vår service och installationer utförs av vår egen personal. Hur kan vi hjälpa dig med din service av IVT i Järfälla? Kontakta oss så berättar vi mer!


Vi är ett auktoriserat IVT Serviceombud och sköter gärna om din värmepump!

Vårt arbetsområde är västra. Service är viktigt, därför har vi specialiserat oss på detta. Vi hjälper dig med din värmepump! IVT värmepumpar är marknadsledande och sparar pengar och miljön. Se till att spara pengar och miljö med rätt värmepump.


I värmepumpservicen går vi igenom hela din värmepump och kontrollerar att allt fungerar som det ska. Vi utför service på värmepumpar från alla stora leverantörer: IVT , THERMIA, . Vi rör oss i hela Skåne, Blekinge och Östra göinge. Om man tittar på hur det har varit på luft-luft sidan med varvtalstyrda räknar man ca års livslängd ,och det är samma teknik i dagens inverterstyrda värmepump ( luft-luft,luft-vatten samt en del bergvärmepumpar ),de stora tillverkarna som har varit med länge Thermia och IVT ligger idag på en hållbarhet mellan -år. Vi erbjuder professionell installation och service av värmepumpar från IVT och Bosch.


Om VärmeKompaniet Stockholm AB. Alla IVT center har genomgått SEV certifieringsutbildning hos oss. IVT Center i hela Nacka och Värmdö regionen. Våra installationer är fackmässigt utförda enligt IVT höga krav. Ni kommer vid eventuell driftstörning ha tillgång till snabb och kunnig service.


IVT är dessutom den enda tillverkare som erbjuder Svanenmärkta värmepumpar. Dala Kylmecano AB är ett IVT -center och auktoriserat serviceföretag för IVT i Dalarna. IVT är de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar.

Behöver du serva din värmepump? Vi har dom flesta komponenter på lager. Här hittar du allt du behöver veta inför service av din värmepump! NIBE – IVT – PANASONIC – CTC.


E-postadressen publiceras inte. På vår utställning, ett IVT -center, kan vi visa ett flertal produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения