måndag 20 mars 2017

Gjutjärnskamin viking

Längtar du efter mys, värme och trygghet. Med våra gjutjärnskaminer kan du koppla av i vardagsrummet och känna hur det funktionella värmesystemet snabbt skapar en behaglig temperatur. Eller varför inte skapa en mysig stämning i sovrummet? Nu är den i nyproduktion i en gedigen konstruktion med modern teknologi.


Royal Viking är en kamin vars modell är 1år gammal. Vi säljer Sveriges mest sålda smalspis Viking 30!

Besök vår sida för att läsa mer om J. Davidssons miljögodkända smalspisar till kök. Tidlös design med glasad eldstadslucka och nätta yttermått gör Viking till en attraktion både i nya och äldre kök. Välkommen in till Sekelskifte och våra klassiska eldstäder! Den moderna eldstaden, där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i vermeculiten, ger högsta möjliga verkningsgrad. Hos Mariebergs hittar du gjutjärnskaminer i alla prisklasser och stilar från ledande märken.


Nya Viking har förbättrats med flera nya funktioner. Stommen bygger på samma pålitliga konstruktion, innanför luckan sitter den senaste.

Idag är elden från en gjutjärnskamin eller vedspis främst en mysig, kompletterande, värmekälla men också ett stämningsfullt och vackert inslag. Slitage samt delar saknas. Betalkort Bankgiro Banköverföring. Hus: Halmstads Auktionskammare.


Har du något liknande att sälja? Gör en kostnadsfri värdering! Ej funktionstesta ingen funktionsgaranti lämnas. Fin och välvårdad vedkamin Hx Dx B27cm Isolerad skorsten 2m Hämtas i Rörvik 12km sydost om Brålanda.


Har en Viking som jag inte kommer att använda. Komplett förutom bakelitkulan till handtaget på vedluckan. En sten spräckt men komplett. D så hon skämdes enormt när det kom folk till oss,men jävlar va varm det blev av den och billigt,kostde . Jag köpte två kaminer: Husqvarna 1och 155.


De är emaljerade och ganska lika den Ankarsrum Viking som vi har i Medåker som huvudvärmekälla för nedre våningen. Men luckan på Husqvarna går uppåt medan den på Viking går nedåt och det samlas lätt en massa skräp på luckan då man fyller på . Vi har nu Viking kamin från Blocket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения