måndag 20 mars 2017

Värmekanon jula

Stor värmefläkt för stora behov! Med sin mobila utformning och värmeeffekt på hela kW är denna fläkt given i kalla garage och på kyliga husbyggen. Effektiv värmare som fungerar med flera bränsletyper, levererar hela 2kW och har justerbar termostat, bränslemätare, felindikator samt överhettnings- och flamskydd. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg.


Välkommen till PriceRunner!

Jag har kall garage som är skapligt ventilerat. Gasol eller dieseldriven värmekanon? Har ett garage på ca 45kvm och med 2. Samt ett garage på ca 37kvm med 2. Har pratat med en som har en större dieselkanon med separat avgassystem och han sa att vanliga dieselkanoner kan göra . Har funderat på köpa en dieselvärmare typ s om JULA å BILTEMA säljer men får inget svar om jag kan ha den igång i ett oisolerat rum och befinna mej där och serva å skruva.


Lokalen storlek runt kvadrat.

Stig Ö: Fler än inlägg: Blev medle15:16:1 . MODELLER: KFA 70TDGP, KFA-125TDGP , KFA-170TDGP. Vänligen läs bruksanvisningen noga innan du använder värmekanonen. Bruksanvisningen beskriver hur man korrekt monterar, underhåller, förvarar och - allra viktigast - använder värmekanonen på ett säkert och effektivt vis.


Har köpt mig en dieselkanon för att värma garaget med tills att man får allt färdigisolerat och får upp en luftvärme pump, men det är inte förän till sommaren med lite tur. Så just nu tänkte jag att dieselkanonen skulle funka. Du kan alltid ta med dig gasolflaskorna så att de är varma när du slår på gasolen. Ha dieselkanonen för att värma garaget och sen eldar du med en vedkamin för att hålla värmen i garaget. En värmepump kan vara riktigt billig.


Billigaste pumparna från jula är inte så bra men de ger en riktigt fin elbesparing. Jula har en dieselkanon i den prisklass värden kan tänka sig men det står Säkerställ god ventilation före användning men det ser inte ut att finnas nån skorsten etc på den, kommer det stinka avgaser i så pass liten lokal? Såg att Xtrading har typ likadan värmare och deras går köra på både diesel och fotogen, ringde Jula för att höra men han hade inte en aning mer än att det står diesel i bruksanvisningen. Tänkte höra om någon kört den på fotogen?


Har 400L billig fotogen hos grannen, men då bör jag veta att det går elda . Köpte en dieselkanon som enligt uppgift skulle fungera!

Det är ett helsike att få igång den med skortstenen på! Så jag gjorde en tillfällig lösning så jag kan öppna upp skorstenen längst ner vid starttillfället(innan det blir bra drag i skorstenen) och då gick den åtminstone att få . Och det luktar lite illa när. Det finns inget bättre sätt att ge riktigt behaglig och skön värme till rummets alla hörn än med en bra gasolkamin.


Med flera olika och noggrant utvalda modeller finner du garanterat en gasolkamin som passar just ditt hem, fritidshus eller båten kanske? Söker du en gasolvärmare som inte enbart ger skön värme utan också .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения