fredag 24 mars 2017

Kaminfläkt värmedriven

Jämför priser och läs recensioner på Fläktar. Välkommen till PriceRunner! Kaminfläkt värmedriven Airflow 912. En värmedriven kaminfläkt med en unik teknisk lösning.


Unikt med Airflow 9är att den är utrustad med ytterligare en motor som kan svänga fläktbladen i sidled vilket innebär en bredare och effektivare spridning av värmen.

Fläkten alstrar sin egen ström av. Ansluts kaminfläkt effektiviserar kaminens eller den vedeldade spisens uppvärmning genom att cirkulera den varma luften ovanför kaminen ut i rummet. Sprider värmen vidare från kaminen! Tack vare det termoelektriska elementet drivs fläkten enbart av värmen från kaminen.


Värmedriven kaminfläkt som startar vid 60°C! Ansluts kaminfläkt är en smart produkt som gör att värmen från kaminen kan spridas vidare ut i rummet, så att en större yta får ta del av värmen som genereras. Dessutom kan du rikta vart värmen sprids.

DRIVS AV VÄRMEN – INGEN STRÖM BEHÖVS Ansluts kaminfläkt. En nyhet från i år är vår värmedrivna kaminfläkt. En smart fläkt som cirkulerar ut värmen från din kamin eller vedspis i rummet. Smartfan är en fläkt som ökar värmespridningen från kaminen. Stove Fan SF-812N är en värmedriven kaminfläkt , ett perfekta tillvalet för dig med kamin eller vedspis och som vill få rotation på luften och därigenom få en snabbare uppvärmning.


Denna fläkt drivs helt ljudlöst av värmen från din kamin och helt utan kablar och batterier. SV: 499:- för värmedriven fläkt utan el. Jag skulle vilja ha någon som sprider värmen lite bättre, men framför allt ned på golvet. Vet inte om den där funkar till det.


Värmefläkten placeras ovanpå braskaminen. Värmen från braskaminen får igång motorn som får fläkten att snurra och fördela värmen i lokalen. Passar ej till pelletskamin e. När generatorn blir utsatt för en temperaturskillnad mellan topp och botten, producerar den elektricitet.


Botten av enheten blir uppvärmd av foten till fläkten, medan toppen blir avkyld av . Fläktmotorn drivs direkt av kaminens eller spisens värme och sprider värmen effektivt framåt. Du har som vanligt fri frakt.

En helt ny värmedriven kaminfläkt med dubbla fläktmotorer! Tack vare sin låga höjd kan Airflow 9användas och i små kaminutrymmen, t. Snabba leveranser, nöjda kunder. Arbetstemperatur: - 345°C.


Perfekt för vakkoja, jaktkoja, stuga, hem etc. CE-märkt värmedriven kaminfläkt till bästa pris! Anpassad för att cirkulera varm luft från kaminer med normal driftstemperatur. Optimal temperatur är mellan och 2grader men fläkten börjar snurra redan vid grader.


Inga batterier eller någon annan strömkälla behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения