torsdag 1 september 2016

Mollepannan

Din leverantör av ved- och pelletssystem. Vi säljer vedpannor och pelletspannor av hög kvalitet till konkurenskraftiga priser. Vi kan hjälpa dig att spara energi med hjälp av ekologisk tilläggsisolering.


Vi står för kvalitet och hållbar utveckling och vi installerar system som är redo för framtiden. Välkommen till vår plats på .

Boverket bedömer att pannan utgör en allvarlig risk för människors hälsa. Testvärdena är missvisande. Genom en felmontering har gamla plåtar använts på fläktpannan, hävdar han. Dessutom ska företaget återkalla alla redan sålda exemplar från slutkunden. Mollepannan har fått uppmärksamhet även tidigare.


Det är budskapet i förra veckans ganska dramatiskt formulerade . Under en resa till Örnsköldsvik fick vi lämna in en hyrbil på bilservice.

Det lyste lampor i displayen och en av dem var oljelampan, vilken lyste ilsket rött! Vår uppgift var att leverera och installera en ny panna i ett hus där uppe. Firmabilen var inlämnad på service hemma så vi hade fått en hyrbil istället. Vi hittade en verkstad i . Någon som vet något om mollepannan ? En panna med beprövad och väl genomtänkt konstruktion som grundar sig på att pannan fungerar bra med självdrag. Eldas mot ackumulatortank.


Veden läggs i pannan ovanifrån. Orsaken var att tester visat att vedpannan utgör en allvarlig risk för människors hälsa. Men tillverkaren av vedpannan hävdade att ett missförstånd hade . Vi installerar kompletta jord och bergvärme lösningar ifrån Vaillant. Vi isolerar allt ifrån väggar till tak med miljövänlig lös isolering ifrån termex. För skorsten med lite drag.


Viadrus Hefaistos P(40kW). Visa fler bolag på denna adress.

I samarbete med andra pannleverantörer för bästa utbud. Vi sammarbetar med flera olika pannleverantörer för att få ett bra utbud. Bolaget skall bedriva partihandel med järnhandelsvaror och VVS varor och därmed förenlig verksamhet. Ansvarig Alf Gunnar Molin år.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения