torsdag 1 september 2016

Franke fläktkåpa

Klassiskt vit, dramatisk svart eller trendigt grå. Vertikal eller frihängande. Spisfläkt, spiskåpa eller Alliance. Hos Franke finns det något för alla.


Upptäck precisionen och skönheten hos Franke.

Förvandla ditt kök till en underbart kreativ miljö! Luftflödet ökas och minskas genom öppning och stängning av spiskåpans spjäll. Franke har ett stort utbud av stilfulla och effektiva spiskåpor - både för lägenheter och villor. Principen är att luftflödet justeras genom öppning eller stängning av spiskåpans spjäll.


En spiskåpa saknar motor, den nyttjar istället husets centralfläkt. I vissa fall regleras även centralfläktens hastighet. Filtrera Franke produkter enligt: Kategori.

Spiskåpan finns för bådelägenhet och villa. Timerreglerat spjäll 5–min. För fastigheter med gemensam centralfläkt. Hos oss hittar du effektiva och säkra köksfläktar från Franke. Franke är lätt att rengöra och kan fås med inbyggd brandvarnare eller brandsläckare.


Beställ din Franke på ELON. Utrustad med transformator för reglering av centralfläkt i fastigheter med egenstyrd ventilation samt möjlighet till våtrumsforcering. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Franke Köksfläktar till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en.


Franke Stil 7Väggmonterad fläkt 6mm För fellesavtrekk . Snabba leveranser, Ge omdöme! Spjället är timerstyrt 5- min. Belysningen består av ett W kompaktlysrör som ger ett bra ljusflöde över . Vi har Franke tillbehör och reservdelar till köksfläktar som kolfilter, fettfilter, vred mm.


Hittar du inte det du söker ring oss.

Ett litet jack som syns på bild , i vänstra kanten. Aldrig använd eller monterad. Prova belysning och samtliga hastigheter för att konstatera vad som inte fungerar. Ring FRANKE FUTURUMs serviceavdelning, tel.


De kan hjälpa till att åtgärda felet eller anvisa till närmaste servicefirma för snabb och bra service. Produkten omfattas av gällande EHL- bestämmelser . Svenskdesignade vitvaror för företag och fastigheter. Handla Fläktkåpa 7hos Osby Vitvaror. Osby Vitvaror är en trygg samarbetspartner med fullt kundfokus och mångårig och gedigen produktkunskap.


Bröderna Bergmark startade företaget Matoz, som. Alliance är en unik produkt som kopplas ihop med befintligt ventilations- system. Den har en egen motor med tre hastigheter som ökar luftflödet vid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения