tisdag 3 maj 2016

Kyltermostat

För service av alla typer av kyl- och frysskåpsapplikationer, tillverkar Danfoss ett program av olika servicetermostater. Den har en TFT-färgdisplay som tydligt visar all information, ett lättanvänt meny och RS232-utgång. Passar kylskåp med automatisk avfrostning. En av dom mest vanligt förekommande termostaterna.


Kopplingsschema samt tillbehör. Original Electrolux reservdel.

Finns i lager (Lev. 1-arbetsdagar Läs mer). Kyltermostat til skåp med automatisk avfrostning. Service termostat, Danfoss kyl och frys. Detta är en universal produkt som passar till många olika märken och modeller.


Se produktinformation för specifikationer. Mar vart köper jag en ny termostat , kan man byta den själv ? Jaha, så la då vårt drygt fyra år gamla Elecrolux-kylskåp av (det gamla skåpet var sen tidigt 80-tal och fungerade då jag bytte ut det). Problemet är att kompressorn startar, men lägger av efter ca sekunder.

Detta upprepas då och då, så det verkar som att kompressorn i alla fall fungerar, den blir. Kylen är för kall oavsett hur man ställer in den och det står i bruksanvisningen att det kan hända om termostaten pajjar. Termostaten verkar ha pajjat.


Tanken är ju direkt att fixa det själv :). En ny termostat kostar nog. Vet ej om det är något problem eller om det ska vara så på denna modell. Kylarvattnet i behållaren blir aldrig varm och den nedre kylarslangen likadant den iskall. Det är bara den övre som bli varm och lite längst upp på kylet.


Borde inte det bli varmt över allt ? Standard termostat till kylskåp. Letar du efter reservdelar? Klicka på knappen medan och få tillgång till en dedikerad hemsida, där du kan hitta orginal Whirlpool reservdelar till alla produkter. Denna sida hanteras av vår reservdelsdistributör i Englan vilket innebär att sidan är engelskspråkig. Sidan kan ändras till önskat språk om din webbläsare stödjer . Go to the productFind similar products.


Click here to find similar products. Displayen visar faktisk temperatur i rummet där termostaten eller den externa givaren är placerad. Temperaturen justeras enkelt med hjälp av manöver- knapparna och.

MTR Cool är en helt ny typ av termostat som styr kylsystem. Här hittar du produkter inom klimat och värme som har med temperaturkontroll att göra. Avancerade, programmerbara . Köp Värme- och kyltermostat nu till lägsta pris. Se även andra produkter i kategori Rumstermostater.


Du kan köpa Danfoss termostater här. Vi säljer almindeligeste servicetermostater med och utan tillbehör. Om du är osäker på vilken termostat du kan använda, är du välkommen att kontakta kundservice. Hög kapslingsklass (IPresp.


IP55).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения