fredag 13 maj 2016

Duc styrning

Dataundercentral ( DUC ) är ett elektroniskt styrsystem för fastighetsautomation. Systemet liknar industrins PLC, men skillnaderna blir mindre och mindre. Programmens cykeltid är vanligtvis även längre då det inte finns behov av extremt snabba händelseförlopp i en fastighet. I stället läggs processorkraft på tyngre . Vilket egentligen betyder att det finns en dator (Datoriserad Under Central, DUC ) som styr och reglerar ett antal parametrar.


All information går till en Datoriserad Huvud Central, DHC.

Där de visualiseras i en bil s. I en enkel undercentral, UC eller villa är det oftast enbart värmen . Manuell reglering av fläkt och temperatur. Automatisk reglering av fläkt och temperatur med inbyggd termostat. Funktioner SIReACY Competent. Samtliga funktioner för Basic.


Flexibelt läge - anpassad drift för dörrar som öppnas . EW – Energioptimering, övervakning, styrning ,mätning och visualisering. Med hjälp av dessa SCADA-verktyg bygger vi upp gränssnitt, bilder och dialoger för administration och övervakning av processen i realtid liksom styrning av kommunikationsflödet mellan systemets DUC :ar och .

Abelko Innovation är ett elektronikföretag som erbjuder totalkoncept inom energimätning, fjärrstyrning, fastighetsautomation, energioptimering och driftövervakning. UFB STYR‑ OCH LOGIKENHETER I PROGRAMMERBARA STYRSYSTEM. För att uppnå energieffektivitet ska styrning och reglering vara behovsstyrt . Det blir en enorm effektivisering i styrningen när vi byter ut våra gamla ” DUC :ar” ( datoriserade undercentraler) mot ett modernt PLC-system, förklarar han.


Gränssnittet i en DUC klarar bara av att kommunicera en funktion i taget, vilket gör det trögt och segt. Med ett PLC-system kan du välja mellan x antal ingångar och x antal . LS9friprogrammeras ON-line från överordnat system och har en kraftfull 32-bitars processor. Del av SAUTER EY-modulo familj av system. Reglering, styrning , övervakning och optimering av system, t. Clever anpassar automatiskt eftergångstiden efter att dörren har stängts, beroende på hur ofta och hur länge dörren har varit öppen.


Vi arbetar med DUC :ar från Abelko, då kan vi erbjuda styrning av ditt inneklimat. Vi gör kundanpassade program, vi kan även styra fastigheter som har fjärrvärme. I övrigt arbetar vi med de styrningar som . Det finns tre olika nivåer med olika funktionalitet att välja på, Basic, Competent eller Advanced. Behovsstyrd efterblåsningsdrift av tilluftsfläkt. Inställning för begränsning av antal steg.


Inbyggd testfunktion för enkel systemkontroll. Det gör det enkelt att snabbt ändra ett börvärde eller titta på eventuella larm utan att behöva starta upp tunga Windows i laptopen. Autoinloggning är ytterligare ett plus.

Ett användarvänligt system samt all intelligens i DUC. Sven Olsson – tekniskt ansvarig (f.d.) BRF Strösockret Bruksparken Hököpinge, Vellinge .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения