måndag 30 maj 2016

Takfläkt

Jämför priser och läs recensioner på Fläktar. Välkommen till PriceRunner! Vid rätt val av takfläkt och placering så kan nyttan bli enorm en varm sommardag eller för den delen en kall vinterdag.


Alla våra takfläktar är nämligen reversibla, detta innebär att man kan ställa in om fläkten ska trycka ner. Hög kvalité till bra priser.

Motortyp: AC motorer (64). EC (Lågenergi) motor (25). Häftig takfläkt med säregen design och opalglas. Fläktbladen av MDF, snurrar i tre hastigheter. Svalkar på sommaren eller cirkulerar varmluft på vintern, då den kan snurra åt två håll.


Blad av trä och hållare av stål. Fläkten kan på sommaren användas för kylning och på vintern för att fördela varmluft jämnt i hela rummet.

Ny design med den senaste tekniken. Extremt tystgående och energisnål (3-33W) motor. RPM), reversibel i alla lägen. Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood.


Designad fjärrkontroll ingår. Energiförlusterna blir därmed lägre och värmen utnyttjas optimalt. I lokaler med högt i tak blir besparingen störst, då temperaturskilnaden mellan golv och tak är mycket stor.


Att installera takfläktar för att spara energi innebär en låg investeringskostnad och en . Snygg takfläkt med fem armar I värmen är det utmärkt med en takfläkt som sprider kalluft genom rummet då den har tre hastigheter. Har både vänster och hög. De är lämpliga för montage i de flesta förekommande lokaler som till exempel industrihallar, samlingslokaler, lager, simhallar och offentliga byggnader. Köp en Östberg takfläkt billigt på nätet hos ventilation.


Stort sortiment av takfläktar från Östberg. Takfläkt för bättre ventilation till lågt pris! Köksfläkten kan monteras i taket rakt ovanför köksön och håller luften ren och fräsch utan att ta upp utrymme som kan utnyttjas bättre.

Letar du en ersättningsfläkt, meddela oss beteckningen på den gamla så hjälper vi dig att hitta rätt takfläkt. Fler reservdelsfläktar och tillbehör kommer. Radialfläkt 140mm Rexonett RDKB-RDKE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения