tisdag 24 maj 2016

Gelia terrassvärmare

Oscillerande terrassvärmare med carbonfiberrör. Praktiskt infällt bärhandtag och tippskydd. Ställ insektsdödaren på ett plant underlag eller häng upp den i upphängningsbygeln.


Terrassvärmare för utomhusbruk. Denna fackla är mycket lämplig för professionellt bruk.

Mycket dekorativ med levande flambild. Hög effekt och god kvalitet på alla delar. Med tippskyd tändsäkring och sluten brännare. Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare.


Det finns många olika sorters terrassvärmare , något som gör det möjligt att hitta just den värmare som passar bäst till den egna terrassen. En del modeller kan hängas på väggen medan andra står fritt, det finns även terrassvärmare som är specialbyggda för parasoll. Här kan du också hitta terrassvärmare med höga lågor . TERRASSVÄRMARE OSCILLERANDE.

Den är framförallt snabbstartad och har en motordriven vridning likt en bordsfläkt. De två flyttbara modellerna från Gelia och Appliance har inbyggd värmereglering i två respektive tre steg. Om du skulle önska reglering på . Njut av sena sommarnätter eller kalla höstdagar på ett effektivt och energisnålt sätt!


Stäng av värmaren själv eller använd timerfunktionen. Byggvaruhandel för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner - handla terassvärmare bekvämt online eller i våra varuhus. Teleskopisk stativ som blir max m. Testvinnaren är Heatlight HLWtack vare sin höga värmeeffekt, vattentålighet och relativt låga pris för den dyrare tekniken halogeninfra. Snabba leveranser, nöjda kunder.


Leverantör: Ahlsell AB, Division Gelia. Kontakta butik för pris . Element, radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. En ny liten terrassvärmare för placering på golv eller bord. Två effektlägen 300W eller 600W.


Värmaren kan användas både i ett fast och i ett oscillerande läge. Vattentålig och godkänd för utomhusbruk IPX4.

Uppvärmningsyta: ca 6kvm. Tippskydd som slår av värmaren om den skulle. Vi jämför priser från de bästa butikerna för att hjälpa dig när du ska köpa Gelia Belysning. Här finns både värme och kyla för dig och ditt hem.


Med välkända märken som Harvia, Gnosjö Klimatprodukter, Adax och Gelia kan du både värmas och svalkas. Terassvärmare 600W Ocillerade. TERASSVÄRMARE 600W OCILLERADE CARBONFIBERRÖR IPXTIPPSKYDD.


Välj förpackning: 1-pack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения