tisdag 24 maj 2016

Alleco termostat

Förberedd för anslutning av extern klockenhet, vilket ger möjlighet till styrd temperatur-reduktion med 4°C. Värmefolien säljs som färdiga paket i s. KIT eller måttbeställs och förutom själv värmefolien så ingår det en analog eller digital termostat inklusive golvsensor, skyddsrör, folieklämmor, anslutningskablar samt installationsanvisning. Alleco ger års garanti på värmefolien samt år på termostater. Värmekabeln säljs som färdiga paket i s.

KIT och förutom själva värmekabeln så ingår det en analog eller digital termostat inklusive golvsensor, skyddsrör, smältlim samt installationsanvisning. De täta värmeledarna ger en jämn värmefördelning vilket. Den passar både för privatbostäder samt arbetslokaler. Framförallt så är den lämplig för ytor som ska täckas med keramiskt material samt då det finns få hinder ivägen. Vi har golvvärme i badrummet.


Nu har golvvärmen börjar krångla. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.

Välkommen till PriceRunner! Svenska,ryska prylar, samling o. Headscarf, brim, halshuva. HCer en programmerbar termostat med let læsbar digital skærm. Ter- mostaten har mulighed for natsænkning af temperaturen, således kan der spares lidt på energien.


Der er måder at styre temperaturen på: Gulvføler alene - rumføler alene eller rum og gulvføler i kombination. För Laminat och Parkett 2. Ebecos EB-Thermserie består av fyra golvvärmetermostater utvecklade för enkel, snygg och energieffektiv styrning av golvvärme. Det ingår en termostat i alla våra golvvärmekit, men de kan också köpas separat. Termostaten indeholder også en . Innehåller: värmekabel, digital termostat inkl golvgivare, skyddsrör, smältlim. Värmemattan säljs som färdiga paket i s. Alleco värmekabel är lättarbetad och har en låg bygghöjd.


Denna kabel används då golvvärme önskas för ingjutning i betonggolv. TA är en termostat särskilt konstruerad för golvvärme.

Den har följande funktioner : s eller integrerad rumssensor. En slutande kontakt kopplad till plint, kan användas som extern sparsänkningsfunktion för att sänka den inställda temperaturen med 5°C s. Den inställda temperaturen kan ökas med 5°C .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения