fredag 13 maj 2016

City gross gasolgrill

Exklusiv gasolgrill med stor grillyta och mycket utrustning. Grillgaller utav gjutjärn. Utrustad med Landmanns nya värmesystem PTS. Genomtänkt gasolgrill av god kvalité. Vi vågar påstå att grillarna i serien Triton ger mest utrustning i prisklassen - jämför själv.


Galler av kraftigt gjutjärn som ger en jämn värme. Sidobrännare för tillagning av sidorätter. Ger hetta åt de långa varma sommarkvällarna. Lägg smör och tomatpuré i en skål.


Blanda i finhackad persilja, chili och vitlök. Lägg på bakplåtspapper och forma till en rulle och låt stelna i kylen. Rejäl grill med väl tilltagen grillyta.


Fyra separata brännare för grillen smidig att använda. Gjutjärnsgallret ger den bästa grillytan. PTS systemet ger en jämn och effektiv värme. Broil King Crown Cart 310.


Storlek: 105x34x5cm. Vagnstativ, passar till Pantera Gasolgrill. Finns i färgerna vit, röd och svart. City Gross är stolt sponsor av. Kombinationen galler och varmhållningsgaller gör varierad matlagning.


Här presenteras ett urval av Landmanns återförsäljare. Prisvärd trebrännarsgrill med kW brännarsystem i rostfritt stål och sidobrännare med effekt 7Kw. Med de tvåsidiga, kraftiga grillgallren i gjutjärn.


Vi tar hand om vårt färska kött som självklart bara är svenskt och vi maler vår färs själva så att du får färsk färs under alla öppettider. Tack vare att vi har skickliga yrkesmän och kvinnor i alla butiker kan vi erbjuda . Hon har dessutom en del nyheter som hon kan presentera inför den stundande grillsäsongen. En sak som hon tror kommer starkt i år är Muurikkan.


Det handlar om stekhäll som kan placeras direkt på en gasolgrill men . Reinert varmrökt äkta skinka Jfr. Inbyggd LED- belysning i vreden, värmesystemet PTS. Vad sägs som en ny grill till midsommarafton?


Nu har ni chansen att vinna denna gasolgrill , Landmann Triton 3. CDON CDON, i, Nordens största varuhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения