fredag 13 maj 2016

Fjärrstyra värme fritidshus

Du går och funderar på hur man ska kunna övervaka och fjärrstyra värmen i ditt fritidshus ? Vi guidar dig genom vad du bör tänka på. Någon som har erfarenhet av någon lösning för att sätta på och slå av värme mm i sin stuga på distans? Finns visst någon lösning från.


Fjärrstyrning av element i fritidshuset ? Ingen krånglig programmering, inga konfigureringar av abonnemang och inga kryptiska SMS-kommandon.

Bara frostfritt och varmt i ditt fritidshus när du vill. DEFA Home har ett förmonterat SIM-kort färdigt att använda och väljer det mobilnät . Huset uppvärmt vid ankomst. Effektivare värmeanvändning. Nu behöver du inte längre hålla på med komplicerade arrang- emang för att ditt fritidshus ska vara uppvärmt när du anländer. Eller stå ut med att huset är kallt . Sätt på värmen på väg till stugan, så att det är varmt och skönt när du kommer fram.


Se till att huset har rätt. Den optimala lösningen för fjärrstyrning av direktverkande elvärme i fritidshus.

Värm upp fritidshuset lagom till du anländer och få varning vid strömavbrott, brand eller inbrott. GSM-styrningen gör det möjligt att . Njut av din vistelse när du är på plats och skydda dina ägodelar när du är borta, med DEFAs system för styrning av värme och larm. Vill man bara sätta på värmen kan man komma undan med omkring 5kronor.


Om man vill fjärrstyra temperaturen i sitt fritidshus ska man ha en utrustning som larmar via telefonen. Med hjälp av den kan man sätta på varje element eller grupper av element, säger Lars Ejeklint, energiexpert på Vattenfall. Med det nya styrsystemet Touch Efrån LVI styr man enkelt Yali-radiatorerna Digital, Parada, Ramo. Touch Ehjälper till att sänka värmekostnaderna genom enkel styrning av värmen i fritidshuset.


Det innebär att du kan hålla en lägre inomhustemperatur när du är . Bygg ut ditt hemautomationssystem med flera enheter och få stora möjligheter till fjärrstyrning. Med hjälp av GSM-larmen kan du via internet eller mobiltelefon fjärrstyra apparater och få larm om något händer i t. Fungerar även på platser där fast telefon och internetanslutning saknas. Komplettera med tillbehör . Produkter för fjärrstyrning av el och värme. Hög kvalitet och bra priser. Under sommarhalvåret är det många som anser det onödigt med uppvärmning i fritidshuset.


Däremot kan det vara en bra investering för husets välmående under vinterhalvåret och för att förlänga säsongen i huset. Det finns många skäl till varför underhållsvärme är nödvändigt – vi listar några.

Kyla på sommaren, värme på vintern, skyddande underhållsvärme och allt styrs smidigt via en app i mobilen. Luftvärmepump är perfekt i. Tänk att alltid komma fram till . Styr värmen i ditt hus med telefonen. Med Tempiro kan du enkelt styra värmen i ditt fritidshus eller villa direkt från telefonen, via våra smarta proppar. Du kan själv enkelt installera vår smarta lösning – lika enkelt som att byta en säkring! Den har samma basfunktioner som . GSM Fixi SMS i nytt utförande.


Denna övervakar och styr värmare. Ni får aktuell temperatur, i huset, som . När det enkla är det självklara. Du kan fjärravläsa temperatur i olika rum (zoner) och individuellt reglera värmen , se utetemperatur och . Nu kan du både sätta på värmen och tända lamporna i ditt fritidshus , trots att du kanske befinner dig över hundra mil därifrån. Kontrollera också noga att inget brännbart, som textiler eller papper, av misstag hamnat på element eller lampor du fjärrstyr. Några timmar innan du slutar på fredagen är det dags att plocka fram mobilen och ställa stugan i helgläge.


På så vis är det varmt och skönt när ni kommer fram. Vill du få full kontroll över stugan? Comforts lösning för fritidshus har samma funktioner som i bostaden. Kom fram till en varm stuga! Här hittar du olika fjärrstyrningsenheter som gör att du kan komma fram till en varm stuga.


Skicka ett sms eller använd appen (enskilda enheter) innan du reser till stugan, sedan tar fjärrstyrningen hand om resten - enklare än så blir det inte. De enklaste enhetenerna .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения