torsdag 19 maj 2016

Värmeförflyttare med termostat

Hos oss hittar du allt du behöver för värmespridning. Välj mellan kamin, kanalfläkt, värmeförflyttare med termostat och mycket mer. PAX 2är en komplett värmeförflyttare med inbyggd varvtalsregulator och termostat för värmetransport mellan rum, olika våningar etc.


Observera att dragning av kanaler genom brandcell, t ex pannrum eller garage inte är tillåtet. Fläkten är av insticksmodell och ryms i ventilationskanaler med Ø1mm, vid större .

Konstruerad för driftstemperatur på högst °C. Värmeförflyttaren levereras med en termostat som går att reglera mellan och 30°C. Intellivent Celsius är försedd med inbyggd kalibreringsbar elektronisk termostat. Försedd med inbyggd kalibreringsbar elektronisk termostat.


El-schema för hastighetsregulator och termostat medföljer värmeflyttarpaketet. Priset för en komplett odelad sats ligger under våra ordinarie priser, och denna grundsats kan du givetvis komplettera med ytterligare material för anpassning till just din anläggning här i vår butik. Välkommen till Jula och prisvärd renovering!


Jag har läst och hittat fler värmeförflyttare inkl termostat både på nätet och i butik.

Alternativt har jag funderat på om man kan sätta in en vanlig frånluftsfläkt eller liknande, typ en sån man har i badrummet, för att transportera bort . VÄRMEFLYTTARE FRESH INTELLIVENT CELSIUS - Tillbehör. Integrerad säkerhetsströmbrytare. Varvtalstyrd fläkt avsedd att transportera överskottsvärme från ett rum till ett annat.


Ljudnivå (– dB (A). Den varma luften i taket sugs bort och förs ut genom dörröppningen till nästa rums golv. Förbättra spridning av värme från luftluftvärmepump.


Det är en enkel, snabb och smart lösning . PAX termostat är avsedd att användas tillsammans med en fläkt som värmeförflyttare. Elektronisk termostat för utanpåliggande montage. Kan användas ihop med Pax fläktar utan styrautomatik. Termostaten ställs in på den temperatur man vill att fläkten ska starta. Fläkten går därefter till överskottsvärmen i rummet flyttats.


Passar bra ihop tilluftspaket 100. Temperaturstyrt tillslag av fläkt. Badrumsfläkt och värmeförflyttare. Denna startar fläkten när temperaturen överstiger inställt värde.

Fläkten kan justeras för att starta mellan - grader. Varvtalet kan justeras från ca upp till max varv. Celsius har även möjlighet till kontinuerlig drift och forcering när termostaten slår till. Kan monteras i både vägg och tak. I synnerhet avsedd för förflyttning av överskottsvärme från ett varmt rum till ett kallare rum.


Monteras med fördel i närheten av en värmekälla för effektivare värmefördelning till kallare rum. Utvecklad och tillverkad i Sverige. Utmärkt prestanda, mycket hög tryckförmåga och extremt låg ljudnivå.


Fläkten ska kopplas in fast med en H03- eller H05VVF-kabelsats med ledningsarea. Blå ledare i kabeln ska kopplas till N-polen i kopplingsplinten och den bruna till L-polen, se bild 2. Stäng kåpan och skruva i skruven A, se bild 1. Anslut till termostaten som finns med i förpackningen,. Avsedd att användas tillsammans med en fläkt som värmeförflyttare. Den fungerar tillsammans med samtliga PAX-fläktar som ej är försedda med elektronik.


Ställs in på den temperatur man vill att fläkten ska starta vid. Klimat Kär en multifunktionsfläkt, utvecklad och tillverkad i Sverige, som kan installeras dels som en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения