fredag 6 maj 2016

Skorsten harvia

En stilig skorstenslösning. Med hjälp av rökrören kan du enkelt ansluta eldstaden till skorstenen. Elda bastun så att den är klar för bad - samtidigt kan du njuta av den stämning en brasa ger i bastukammaren. Harvia Duo – Ökar stämningen.


Duo skapar en traditionell bastustämning och ger kraftfulla bastubad.

Högklassig, hållbar och brandsäker färdig skorsten. Tack vare det extra isoleringsstycket är skorstenen mycket säker även när det gäller övre bjälklaget, med beaktande av kraven på . Vattenvärmare av skorstensmodell. En vattenvärmare av skorstensmodell (l) monteras direkt ovanpå bastuugnen. Vattnet värms upp snabbt av rökgaser som går genom värmaren i röret. Den isolerade delens längd 4mm.


Det finns inga produktrecensioner än.

Stålskorsten är en stilig skorstenslösning som är lätt att montera. Den tidlösa, runda formgivningen tillsammans med stålytan behagar ögat. Bastuugnens ytterhölje är målat grafitsvart.


Ytterhöljet och innerröret av rostfritt . Rekommenderad storlek på bastun 6m3. Jag har en dropplåt under yttre plåttaket som tar hand om vattnet som rinner från gummikragen. Det är nog inte tänkt att regnvatten skall komma direkt på underlagspappen. Tål stora temperaturväxlingar och passar till vedeldade bastuungar, spisinsatser, braskaminer och spiskaminer. Vid extra varv på stuga måste skorsten förlängas.


Beställ allt inom Tillbehör bastuaggregat m. Fyll i formuläret nedan så skickar vi iväg ett mail till den person du vill tipsa. En smakfull bastuugn för en mindre bastu. Skorstenen leveres komplet med følgende dele: - 1cm. P)WHP5Rostfri Skorsten Förläng.


Brændeovn HARVIA PRO 24. KW giver en god varmt bad i mellemstore saunaer.

De sten og en skorsten er inkluderet. Detta garanterar finsk bastunjutning år efter år. The combined oven and sauna makes for a unique experience and the solid structure ensures that heat is trapped long after the fire has been put out. I denna produkt ingår bl.


Jag har byggt mig en bastu men draget i kaminen är sjukt dåligt. Det är en harvia mmed meter skorsten , det finns ju möjlighet att ha utblåset antingen på toppen eller bakåt med en propp över det överflödiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения