måndag 30 maj 2016

Takkassetter

I projekt där trästomme är olämpligt så är ofta taket en träkonstruktion. Att montera prefabricerade takkassetter gör att du snabbt får en vädersäkrad byggnad. Kassetten kompletteras på plats med underlagspapp, ytpapp, taktegel eller plåt.


På betongvalv monteras bärande stommar på valvet för att sen bära . Vi på TPF Bygg levererar och monterar kompletta husstommar, ytterväggselement i trä och färdiga takkassetter efter kundens önskemål.

Tillverkning av takkassetter sker på roterande tillverkningsbord. Först sker tillverkning av stommen, därefter vindskyd luftspalt, råspont, underlagspapp. Elementet plastas runtom för att . I Sverige finns en djupt rotad kunskap och tradition av att bygga i trä.


Vi är övertygade om att träkonstruktioner har en given framtid också i samband med större byggprojekt. Hyreshus, industrier, kontor och andra kommersiella lokaler har mycket att vinna på att uppföras med trä som huvudsakligt . Standardsortering, Sortera efter mest sålda, Sortera efter högsta betyg, Sortera efter nyhet, Sortera efter lägsta pris, Sortera efter högsta pris .

Takkassetter - balkar, bjälklag, bygg och virke, byggelement, byggvaror, fackverksbalkar, husstommar, kertobalkar, legokapning, nst - företag, adresser, telefonnummer. Lett-Tak har produktionskapacitet på 300. Våra takkassetter monteras alltid av specialutbildade montörer. Rundblåsande takkassetter.


Tack vare en innovativ design erbjuder Samsung rundblåsande takkassett bästa komfort. Produkten passar perfekt till kontor, butiker och restauranger. Med sin unika design ger den ett inomhusklimat med högsta precision. En snygg och diskret klimatlösning! Enheten som endast väger kg fälls enkelt upp i taket för optimal spridning av kall eller varm luft.


Luften distribueras runt hela enheten tack vare unika luftriktare. Samsungs 1- vägskassett har en stilren design och en låg ljudnivå. Med en bygghöjd på 1mm krävs endast ett utrymme på 1mm ovan undertak för montage av den 1kg lätta enheten.


Kassettmodellen levereras med inbyggd kondensvattenpump . Viser det ene resultatet. Panel, stående eller liggande.

Golv- och takkassetter är prefabricerat golv och tak. Efter montage återstår endast läggning av det avslutande ytskiktet,. Huset blir snabbt vädertätt. Förvaras: Stockholms stadsarkiv. Vårt geografiska läge med fabrik i småländska Rydaholm är en fördel då vi snabbt når storstadsregionerna.


Ett annat plus är vår fabriks stora lagringsutrymmen, vilket innebär att alla prefabricerade produkter inte bara byggs under tak, de står också. Väggblock lyfts från väggställ på plats med kranbil eller mobilkran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения