fredag 20 maj 2016

Svamp och frukttork bäst i test

Svamptork och frukttork – bäst i test. Torkade livsmedel spar utrymme när du har fullt i frysen. Torkade bären kan du blanda i müslin och svampen passar perfekt i en god soppa.


Kärt barn har många namn och det har även torkugnen. Till största del så kallas den för svamptork, men också torkugn eller frukttork och ibland mattork.

Vi väljer att kalla den för svamptork eller torkugn då de flesta vet vad det är för något och faktum är att dessa torkugnar kan torka allt från svamp till egen hemmagjord beef. Steba ED– Stor torkugn. Fler och fler inser fördelarna med att torka sin egen mat till turen - maten blir ofta både godare och billigare. Den här artikeln visar på skillnaderna mellan olika typer av mattorkar samt ett test utav ett antal mattorkar på marknaden. Bristfälligt test av svamptorkar.


Läsaren av testet kan förledas att tro att det inte finns några bättre torkar på marknaden. Tyvärr undviker tidskriften att testa de för .

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bagarenochkocken. Att torka mat, speciellt svamp , är något som kan vara bra att göra innan du ska ut och campa eller ha som tillbehör i maten. Men alla som testat att torka svamp i ugnen vet att det aldrig riktigt ger det resultat som man tänkt sig, och det kan även råka . Torken har fem torkningsgaller (Ø cm), två effektinställningar och överhettningsskydd.


Den är enkel att rengöra och locket är transparent, vilket ger dig översikt över processen. Testarna tycker att den har bra torkningseffekt och torken får . Ska du mest torka svamp ? Om du är en svampplockare av rang som mest kommer att torka svamp så passar Stöcki Dörrex bäst. Denna torkugn har höga sidor som håller svampen på plats.


Torkugnen passar även bra till kött, grönsaker och örter. En svamptork gör hela jobbet, den torkar frukt, kött, svamp , fisk och örter och gör därmed alla sorters kulinariska upplevelser möjliga. Maskinen har en bas som hettas upp, i den finns en fläkt som sprider varm luft som rör sig uppåt och för med sig fukten. Mer specifikt finns det två typer av torkar beroende på var fläkten är . När du torkar mat avlägsnar du allt vatten från råvaran.


Att torka frukt, svamp och kött är ett effektivt sätt att bevara dem tills när du vill använda dem.

Torkad frukt till müsli eller som nyttigt godis – det fixar du med en svamp- och frukttork. Hälsosamt och helt utan tillsatser. Använd den till svamp , örter m. Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Tänk på om du skall ha med eller utan termostat, samt hur stor volym den klarar att torka, plockar man mycket svamp så räcker knappast någon av de vanliga kommersiella.


Aronia torkar den bäst , bara på några timmar precis som svampen. Kan du inte testa den lite snabbt ;D o:). Jag har en OBH Nordica svamp- och frukttork , utan timer och termostat.


Ibland har man mer frukt eller svamp än vad man kan göra av med. Då är det perfekt att torka för att bibehålla smak och vitaminer. Vill du göra detta på ett effektivt sätt utan tillsatser är OBH No. Bäst i test – vad innebär stämpeln egentligen?


Bäst-i-test stämpeln används ofta som riktmärke för att göra ett bra köp. Men vem ligger egentligen bakom testerna? Vi lägger all fakta på bordet.


Att torka svamp , kött eller frukt är ett effektivt sätt att konservera maten. Köp din svamptork eller torkugn online hos oss på Bagaren och Kocken! Blir ju inte nån temostat på den - får väl regulera värmen med olika glödlampor - men funkar det så är det billigt!


Lådan har maken tillverkat utifrån ett containerfyn så den kostade inte många kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения