tisdag 17 maj 2016

Bosch luft vatten värmepump

Kräver varken stor tomtyta eller berggrund under huset. Med vår energieffektiva, moderna konstruktion når besparingen nästan . Värmepumpen ska arbeta så effektivt och tyst som möjligt. Bland annat en mjuk, vibrationsdämpande stomme av cellplast, ett ljudoptimerat luftflöde och smart . Välkommen till PriceRunner!


Bergvärmepump , Inomhusdel, Display.

Bosch Elpanna AWMS inkl solslinga. Luft - Vattenvärmepump , Utomhusdel, Display. En vätska cirkulerar till inomhusenheten ( värmepumpsmodul ) som innehåller värmestyrning, tillsatsvärmare och en varmvattenberedare.


Kan även kombineras med . Den är omkonstruerad från grunden med dagens allra energieffektivaste komponenter och smart elektronik. Verkningsgraden sätter därmed ny standard för uteluftsvärmepump. Det innefattar en utvecklad upphängning av kylkretsplattan samt en rad ljudisolerande material som innesluter hela kompressorenheten.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Lagrad solvärme i berg, jor vatten eller luft används optimalt av våra värmepumpar. I solvärmesystemen utnyttjas solens värme mer direkt. Solen är en naturlig – och gratis – energikälla som är förnyelsebar. Alla testade modeller och. Innedelen kopplas ibland mot en befintlig varmvattenberedare och då är det viktigt att de sitter nära varandra.


Installerar du allt nytt är det naturligtvis friare. EcoDan är ett komplett system för värme och varmvatten. Den är därmed ett verkligt kraftfullt alternativ där det saknas berggrund eller tillräcklig tomtyta för att installera en markvärmepump.


Spara belastning på natur och . Här förenar vi mer än års erfarenhet av värmepumpteknik med den senaste utvecklingen. Resultatet blir en värmepump som ger dig en mycket stor besparing året om. Passar där det saknas berg . Både för hur de ska konstrueras och vilka besparingsvärden de ska nå.


Testade i den kallaste klimatzonen. Med deras Coanda-funktion så kastas värmen . I en värmepump av split-typ cirkulerar köldmedie mellan utomhus- och inomhusdel vilket minimerar frysriken i samband med till exempel elavbrott. BOSCH VÄRMEKABEL EHP AW 2M. Artikelinformation Varianter Reservdelar .

Hej, Jag har ett litet problem och jag blir inte klok på det. Utedelen är en grå låda med galler på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения