tisdag 10 maj 2016

Rais visio 3 pris

Klik her og find den bedste pris nu! Ilden kan ses fra sider, pga det ubrudte glas. Ovnen er udstyret med et lækkert, mørkbejset håndtag i egetræ og en diskret ramme om glasset i rustfrit stål eller sort stål.


Visio modellen fås i sort og rustfri stål. Rais pejse og brændeovne. Afdækningsrammen kan ligeledes fås i .

Lågen åbner opad og ikke traditionelt udad. Vi er klar til at lave et godt, udforpligtende tilbud på din næste pejs. Det er nemlig vigtigt at . Er du på udkig efter en bestemt pejs, men kan du ikke finde den i vores webshop, så klik ind på rais. Du er altid velkommen til at kontakte pejsen.


Elegance og unik forbrænding. Med rude til tre sider kan den elegante Visio fremtræde markant og diskret på samme tid midt i hjemmet. Man aner kun akkurat ovnen, som på allersmukkeste vis fremhæver ilden.


Den rolige forbrænding leverer en god og jævn varme.

Vakker og eksklusiv peisinnsats med ubrutt glass på tre sider. Termatech ttbazic r kampanjepris. Og til tross for at stål er et grunnmateriale de har felles med skipsbransjen, så representerer RAIS et absolutt høyteknologisk produkt som kan vise til raffinement i alle detaljer og formgivning på høyt nivå. Designen är både modern och diskret och det är bara nätt och jämt man kan ana kaminen som på vackrast möjliga sätt framhäver elden. Luckan öppnas genom att skjuta glaset uppåt.


Den lugna förbränningen levererar . RAIS i Nordjylland – her er inspiration og en række gode tilbud , som det er værd at overveje, før den kølige og kolde tid. EKSKLUSIVE NYHEDER: RAIS VISIO OG VISIO Kan man nytænke en brændeovnsindsats så smuk og enkel, at man næsten undres? RAIS brændeovne og pejseindsatse er bygget på skandinavisk kvalitet. Vi producerer med udgangspunkt i Frederikshavn. Med rutor på tre sidor och extra djup kan den eleganta Visio :framträda på både ett markant och diskret sätt, och i två rum samtidigt.


Man anar precis bara kaminen, som på det utmärkt sätt framhäver elden. Den upphöjt eleganta Visio är så nära en osynlig kamin man kan komma – det enda man ser är eld! Den stora obrutna luckan av glas ger en enastående insyn till elden – ren livskvalitet.


En vacker och varm samlingspunkt i hjärtat av bostaden, . Vi ønsker pris på levering, montering og innmuring av peis. Contura ipeisinnsats er liten, stilig og prisgunstig. Den passer både til innmuring, og for montering i åpne peiser.


Den nette størrelsen gjør at.

RAIS Visio innsats har glass på sider, helt uten skjøter. Få tilbud fra flere leverandører fra Tertnes. Hva er poenget med å importere selv? Er det slik at du mener det kan være økonomisk lønnsomt? Ingenting vondt om å være prisbevisst, kanskje du skal finne et par forhandlere og sette de opp mot hverandre på pris , og se hva det er å hente.


Smart och bekvämt rais visio 3. Pejseindsats, rais , b: d: h: 16 demo ovn fra stort showroom er kommet os i hænde og den kan du købe til ganske fordelagtig pris. Bemærk den er prøvefyret men ikke gennem fyret, dvs. Den kan også benyttes som en romdeler, som sprer varme og glede til alle kanter.


Døren åpnes ganske enkelt ved å skyve glassruten oppover, til den forsvinner helt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения