torsdag 26 maj 2016

Vertikala radiatorer

Rena linjer, minimalistiskt men levande är kännetecken på modern inredning. Lätt att accentuera med någon av våra vertikala radiatorer. Din idé gällande vertikala radiatorer kan fungera på så vis att radiatorerna kompenserar kallstrålningen.


Det vill säga – eftersom din kropp håller en högre temperatur än fönsterytan så kommer du att åstadkomma en egen strålning av din värme mot fönsterytan. Detta upplevs av oss som att fönstret strålar kallt emot kroppen.

Någon som vet var man kan få tag i vertikala vattenburna radiatorer som ser lite trevliga ut men som inte kostar skjortan? Kan man blanda stål och aluminium radiatorer på. Vertikala radiatorer är idealiska val för både skapa en stilfull interiör och spara utrymme.


Dessa smala upprättstående radiatorer ge flexibilitet i hemmen genom deras olika storlekar, optioner och färger. Välkommen till Sveriges unika radiatorfabrik. Här dimensionerar och tillverkar vi radiatorer helt efter dina önskemål – oavsett om du är husägare, installatör, grossist eller arkitekt.


Vi har i stort sett inga begränsningar när det gäller färgsättning på våra radiatorer. Vi färgsätter efter RAL och NCS- nummer och du är alltid.

Nedan visas några exempel på olika. Epecon AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom radiatorer och konvektorer för vattenburen värme och ingår i Lyngson-koncernen. Logga in för att se prisuppgifter.


Avrundat till hel förpackning. Den valda artikeln har blivit ersatt. LVIs elektriska dekorativa radiatorer utstrålar inte bara en naturlig värme som känns behaglig, de är också trevliga att titta på.


Vår designprincip är att radiatorn ska passa din inredning och inte tvärtom. Därför utformar vi alla radiatorer med ett öga på estetik och detaljrikedom. Se våra designradiatorer!


Med denna i sortimentet finns det en radiator för placering var som helst. Panelradiator för vattenburen värme i modern tillverkningsprincip där paneler sammansvetsas för att bilda vattenfyllda paneler. Nytänk i produktionen ger panelradiator som passar för alternativ placering. Milo Rock kan styras via trådlösa pekskärmen TempCo Touch E3. Det finns vertikala radiatorer i sex storlekar . Radiatorn finns i naturvitt och svart.


Värmekomforten har stor effekt på vårt välbefinnande.

I aktuella inredningstrender ser vi smarta radiatorer som optimerar värmestrålningen via trådlösa. Vattenburna vertikala radiatorer. Designade radiatorer för både el och vattenburen värme.


Jag skulle behöva en snygg vertikal radiator som är vattenburen till mitt sovrum. Jag förstår inte vilka radiatorer som är vattenburna och vilka som är eldrivna. Alla Purmos radiatorer är vattenburna medan alla . Nytt produktbibliotek från Stavoklima med produktfamiljer och unika produktvarianter innehållandes fan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения