tisdag 10 maj 2016

Skorstensrör isolerat

Flex hel- halvisolerat (1). För halvisolerat 30mm (45). Vi är Europas största webbutik specialiserad på modulskorsten och skorstensrör. Hos oss har du en garanti för god kvalitet och skorstenar till ett lågt pris.


Vi råder dig innan du köper din skorstenrör, och om något blir fel: Då löser vi det!

Skorstensrör , skorsten, rökrör, rökkanal och modulskorsten. Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Modul för rökgastest eller temp.


Ett skorstensrör är som känsligast vid höga temperaturer - men det är också då det är viktigast att det är hållfast. Detta är en avgörande skillnad i det fall en sotbran som kan ha. Vill Du ändå ha mm isolerat hela eller delar av skorstenen?


Kontakta kundtjänst för detta.

Täcker isoleringen i början på ett isolerat rör, vilket gör täckbrickan estetiskt tilltalande t. Underlättar även vid tätning mellan oisolerat och isolerat rör. Vi är så säkra på vår skorstens hållfasthet att vi utlovar års garanti i . Lägger man till mm avstånd till brännbart (enligt sotaren) så blir ju hålet i nocken 2mm, plus lite till tänkte jag - säg 3mm diameter. Finns det en sådan färdig huv att köpa, eller måste jag gå till . Smidig och avancerad konstruktion som möjliggör installation av skorstensröret med 50mm avstånd till brännbart material. Möjliggör den horisontella anslutningen mellan . Röret är konstruerat med.


Beroende på var i huset som skorstenen ska installeras kan du välja mellan oisolerade moduler och. Andra vill utnyttja värmen från skorstenen och väljer därför ett oisolerat skorstensrör. Rökrörsböj 90° med inspektionslucka. Här finns allt från oisolerade rökrör till hel- och halvisolerade skorstensrör i olika dimensioner. Välj mellan färgerna svart och grå för att komplettera din kamin på snyggaste sätt!


Samtliga produkter i denna kategori leveraras av Nordiska skorstensprodukter, alla deras skorstenar uppfyller ställda säkerhets- och produktkrav . Polerat rostfritt 3material.

Schema, anslutning kamin, vattentank, isolerat kaminrör. Branden på Potatisåkern tros ha orsakats av ett felaktigt isolerat skorstensrör. Enligt MKB är många boende skeptiska mot braskaminerna eftersom branden i november tros ha utbrutit på grund av att ett skorstensrör till en av kaminerna inte hade isolerats på rätt . Alltid klar för användning!


Ett isolerat rör halverar temperatur på din murstock. Overdeligt vid skorstensbrand. När du tilläggs isolerar din vind så tappar du mindre värme från huset men samtidigt ackumuleras värmen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения