fredag 27 maj 2016

Vedpanna atmos

Det som är viktigt att tänka på vid val av panna är vedvolymen. En stor vedvolym innebär att man får in mer energi i pannan vid varje påfyllning så att . Gjutjärnsluckor borgar för lång livsläng hög kvalitet och en god passform vid stängning, även efter många års användning. Nu är vi uppe på meters-ved.


Fullständig keramisk förbränning även här. Samma runda vedeldstad som alla andra .

Vedvolym 1liter, sugande fläkt. Pelletsbrännare går bra även här. Den starka och robusta konstruktionen tillsammans med hög kvalitet borgar för lång livslängd. Kraftig armerad keramik i rostret och den runda skålen i efterbrännkammaren. Här finns också en servomotor som hjälper . Det här är en panna för . Denna rymmer 1liter ved.


En mycket enkel och lätteldad vedpanna som även kan . Kontakta oss för rådgivning kring vilket vedpanna eller pelletspanna som du.

Jag skulle aldrig köpa atmos för mycket pengar för en öststats panna med max verkningsgrad. Jag beundrar såna människor men jag skulle inte lägga ner den tiden på en vedpanna då köper ja lite dyrare. Tjeckisk ATMOS DC DSX. Tänkte byta till något modernare. Har funderat byta panna länge men inte kommit till skott.


Fått bra pris på ATMOS VEDPANNA DC SF. Förresten va tycker ni är ett bra pris? Några som har erfarenhet? Beställer man en atmos gsx från Estland så är den väldigt.


I skrivande stund så byts pannan i huset. Sortimentet omfattar storlekar från kW upp till kW. Produkterna har rönt stort intresse bland vedeldare och installatörer i hela Europa för sin fina kvalité, goda funktion och sitt attraktiva . I bra skick, går att prova. Ackumulatortank värmebaronen Aqualux cu7ingår. Snabb affär prioriteras då vi renoverar!


Har presis börjat med ett litet projekt. Vart tvungen att byta uppvärmning i huset ( Gamla pannan gick sönder). Atmos Miljögodkända vedpannor.


Valet av panna blev efter mycket läsande och frågor till höger och vänster en panna från ATMOS.

Här kommer det en liten documentation av hur jag kommer gå till väga. För att få till det i ett liten .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения