torsdag 26 maj 2016

Vvs konstruktör göteborg

Vvs - konstruktör - energispar, energiteknik, entrepenad besiktningar, ingenjörer - vvs-teknik, ovk besiktningar, vvs dimensioner - företag, adresser, telefonnummer. Jobb för Vvs Konstruktör. Filter by: Sortera efter: relevans - datum.


Lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder . Du jobbar idag eller har jobbat som konstruktör och eller handläggare inom VVS och har erfarenhet av att driva hela eller delar av projekt.

Vi söker dig som är utbildad ingenjör med ett par års . Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med teknik. Som VVS -ingenjör arbetar du med att energieffektivisera inomhusmiljöer. Det är en stor brist på VVS -ingenjörer på grund av den ökande nybyggnationen av bostäder och andra fastigheter samtidigt som många av de gamla fastigheterna . Utbildningen leder till ett brett yrke med många valmöjligheter och karriärvägar.


Förutom en projektledarroll finns det också möjligheter att jobba som konstruktör där du designar och skapar VVS - system i CAD . Myndigheten för Yrkeshögskolan (Myh) beviljade tyvärr inte medel till IUC att starta denna utbildningen i höst. Registrera dig för fortsatt information från oss.

Tekniker- och ingenjörsutbildningar som snabbt leder till jobb! Vi vänder oss till dig som har relevant ingenjörsutbildning från Yrkeshögskola eller högskoleingenjörsexamen och gärna något års erfarenhet som konsult eller entreprenör inom VVS. Den 2-åriga utbildningen med två LIA-perioder (lärande i arbete) är kostnadsfri och CSN-berättigad.


Vår huvudsakliga inriktning är VVS -projektering. Med moderna program för ritningshantering, simuleringar och beräkningar utför vi konstruktionsarbete inom hela VVS -området. Uppdraget leds då av en uppdragsledare som till sin hjälp har och konstruktörer och CAD-ritare. Behöver du hjälp med projektering?


Hitta fler jobb inom VVS -montör i Västra Götalands län. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 55.


Ingenjör VVS och energi med 3D CA BIM och solenergikompetens. Härnösand Härnösands kommun, Yrkeshögskolan ( Yrkeshögskola). De bästa lediga jobben i Trovit.


Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Göteborg och andra stora städer i Sverige.

Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS , el, tele, brand och systemintegration. Välkommen med din ansökan! Sökord: VVS , konstruktör , ingenjör , CA MagiCA energi, miljö.


Vill du se dina favoritannonser?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения