onsdag 18 maj 2016

Frysrum pris

Med ett enkelt och smidigt modulsystem blir det lätt för er att anpassa det efter era behov. Monteras lätt av två personer på mindre än en dag. Sortera efter Standard ordning. Visa Produkter per sida.


Vi har kylrum och frysrum i alla möjliga storlekar.

Artiklar Artiklar Artiklar Alla Artiklar. Alla rum som visas i denna broschyr kan spegelvändas till samma pris. Vi ska vara Sveriges ledande företag inom kylbranschen.


Vi kan leverera rum efter mått. Vi ska vara det naturliga förstahandsvalet inom varje branschsegment och vi ska vara kända för att skapa långvariga mervärden med våra produkter och tjänster för våra kunderHuurre ska vara den ledande leverantören, totalentreprenören och . Kylpanel tillverkar och monterar måttanpassade kyllager och fryslager med frysrum. Vi är verksamma i större delar av landet, inklusive Malmö och Göteborg.


Med Ki-Panels panelprodukter kan vi uppfylla dina önskemål från det lilla kylrummet till den mycket stora fryslagercentralen.

Våra sandwichpaneler har som standard isolering PIR-skum. Porkka Future Kombi, kyl- och frys- kombinationsskåp har två avskilda delar. Varje skåpdel har varsitt kylsystem som kan manövreras induvidiellt. De båda delarna är utrustade med varsin helautomatisk, elektronisk termostat. Ut- vändig temperaturvisning, samt inbyggd.


Högre höj hyllor etc går att lägga till. Perfekt vid förvaring av livsmedel eller vetenskapliga och marina tillämpningar. Väl fungerande kyl- och frysrum är en viktig förutsättning för effektiv och hygienisk förvaring av livsmedel, arbete i laboratorier, lagring och varudistribution.


Utan hyllor och maskinsektion. Kyl -och frysrumspaneler är tillverkade av varmförzinka livsmedelsgodkänd vit polyesteröverdragen stålplåt, med mm tjock isolering som standard. Vi vill ge Dig det bästa inom trygghet, garanti, pris och kvalité. I dag har Polfärskt befintliga frysrum med R404a som köldmedium.


Det är ett mycket vanligt köldmedia som i dag är föremål för utfasning. Polfärskt är nominerade för pris som Årets ”hållbarhets företag” i Jämtland. Hållbarhet ligger högt på agendan hos oss inom Polfärskt. Instängningslarm används som säkerhetslarm i t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения