onsdag 4 maj 2016

Kyla och värme

Energimyndigheten för att utveckla ny teknik för värmelagring i berg. Att säsongslagra värme i berggrunden är inget nytt men har hittills skett i urberg, så kallat kristallint berg. Den nordvästskånska berggrunden däremot är sedimentär, det vill säga gammal . Vår verksamhet sträcker sig runt om i Kiruna och våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor.


Kylanläggningar, värmepumpar, energioptimering är exempel på några av de tjänster som vi erbjuder.

Olika förutsättningar kräver . När skall man använda kyla och när skall man använda värme är en fråga som man ofta ställs inför. Generella tumregler är att om det är en akut skada är kyla att föredra om skadan inte uppkommit av att du suttit i drag och blivit kall. Att ha en kylpåse med i träningsväskan eller arbetsväskan kan spara . Välkommen till Kyla och Värme AB i Leksand. Vi vänder oss till kunder främst i Leksan Gagnef och Rättviksområdet.


Vi utför projektentreprenader, förebyggande service med målsättningen att undvika driftsstopp, akut service samt energianalyser inom hela området för husteknik.

Att byta från kyla till värme , eller från värme till kyla i din luft-luftvärmepump behöver inte vara någon krånglig procedur. Det är ganska så lätt, och kan även vara ett bra tillfälle att se över din luft-luftvärmepump och se att allt fungerar som det ska. De flesta värmepumpar har ett kylläge och ett värmeläge.


Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Status, adress mm för Joelssons Kyla och Värme. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Rätt utrustning är lika viktigt som ett korrekt utfört arbete.


För att ett kyl- eller värmesystem ska fungera optimalt gäller det inte bara att välja rätt utrustning. Det är också viktigt att installationen går till på rätt sätt. Vi installerar och servar värmepumpar, komfortkyla, processkyla, butikskyla och fordonskyla. Du kan alltid känna dig . Komfortabelt värmesystem.


Samma sköna känsla i hela rummet. Ett enkelt experiment som visar vad som händer med kall luft när den värms upp.

Allt du behöver är en PET. KYLA vs VÄRME Mälardalen AB. Produkter för att kyla ner, värma och lindra smärta vid skada. Hittar du inte det du söker?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения