fredag 1 april 2016

Skorstensfria spisar göteborg

Välkommen in i Värmen till en stor utställning mitt i Kållered. En modern utställning med ett utbud av ca 1eldstäder. Vi har allt från det traditionella till det moderna. Våra märken är utvalda för att passa vårt klimat och våra kunders önskemål.


Vi representerar kända varumärken såsom Contura, Keddy, Jötul, Nordpeis, Scanspis, Spartherm m. Vi har även ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till gamla och nya spisar.

Skorstenar är en viktig del och önskemålen är många. Genom nära samarbete med skickliga hantverkare kan vi alltid erbjuda kompletta lösningar för just dina behov och önskemål. Där efter stängt tom tisdag ! Vi har ett stort sortiment av skorstensfria spisar , det ger dig en eldstad utan skorsten. På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder!


Nu kan du som bor i lägenhet njuta av en mysig brasa. En skorstensfri kamin är perfekt för lägenheten då den inte kräver skorsten och kan placeras fritt. Om man inte vill eller har plats för en golvmodell rekommenderar vi någon av våra väggmodeller som finns i olika modeller och utföranden.


Priser inkl moms och frakt inom Sverige.

Spisbränsle är flytande bioetanol som används för eldning i alla typer av skorstensfria kaminer och brännare. Men har man redan en öppen spis av äldre modell hemma kan man göra den mycket effektivare genom att sätta in en insats. Den som inte kan eller vill ha en riktig eld inomhus kan köpa sig lite fuskmys i form av en dekorationseld eller en skorstensfri eldstad.


Svea Flame Göteborg En gedigen och välgjord skorstensfri kamin som eldas med Karneval spisetanol. Inhandla en riktigt vacker skorstensfri spis från oss. Kaminer och öppna spisar. Produktbeskrivning:Brännare på 1. Hos oss hittar ni kaminer och eldstäder för alla behov.


Vi har flera olika modeller av kaminer, kakelugnar, spisar och eldstäder som smälter in i moderna hus, gamla hus, i herrgårdar och i torp. Kontakta eller besök någon av våra butiker söder om Göteborg , i Kungsbacka eller Varberg. Fantastiska, skorstensfria spisar i flera olika färger och modeller som Globe, Shadow, Cupola och många fler.


Köp online eller besök vår butik i Göteborg. Smartson tittar närmare på olika skorstensfria spisar och portabla bordseldar. Hitta din favorit och läs tipsen innan köp.


För kakelugnar som ej kan eldas med ved finns nu en lösning. Den svenska tillverkaren Vauni, som specialiserat sig på skorstensfria eldstadskoncept, lanserar en produkt som löser problemet med att många vackra kakelugnar inte kan användas på grund av vedeldningsförbud eller icke fungerande . Genom en förbränning skapas lågor som inte är helt olik den som en öppen eld med ved ger. Designen på eldstaden kan sedan varieras i det oändliga.

På marknaden finns allt från replikor av gamla hederliga öppna spisar , engelska spismodeller och . Enklare kan det knappast bli. Mångsidighet är en självklarhet när. Dekorativa vedträn i keramik för spisar som eldas med rök- och sotfri spisbränsle.


Etanol kamin_ skorstensfri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения