tisdag 17 november 2015

Matarslang pellets

ELDKRAFT AB - Din värmebutik på nätet. Allt jag kan säga är att jag letade som en tok när det begav sig, men att det slutade med original, från Ecotec i mitt fall, eftersom jag inte hittade annat än hel rulle på 50m på annat håll. Det är ju lite speciella krav på slangen, den förväntas smälta om det blir varmt om jag fattat rätt.


Hål på matarslang , risk? För att värma ett hus med pellets behövs tre saker: en panna inkl.

Elden värmer sedan vattnet som leds ut till element eller annan. Ned fallslang Janfire 102mm. Fallslang 70mm passar flera olika brännare. Polyuretanslang med slät insida korrugerad utsida. Passar alla Vikingbrännare.


Diameter, invändig, Ø mm. Styrsystemet tänder och släcker lågan automatiskt efter husets värmebehov. Detta för största be- kvämlighet med pelletsdrift året om.

Brännaren är enkelt demonterbar vid rengöring. Sänker värmekostnaderna avsevärt jämfört med olja, el eller värmepump. Kan med förlängt lock även installeras på pannor vid trånga eldutrymmen. Byggd helt utan rörliga delar i specialstål. Enkelt demonterbar vid rengöring.


Tändelement 420W 2-PACK till pelletsbrännare. Den transparenta slangen RAUSPIRAFLEX PELLET THERM med grå spiral transporterar träpellets på ett mycket skonsamt sätt från lagringsutrymme till värmepanna. Ev körersättning och reservdelar om detta behövs tillkommer.


Dragregulator = 995:- Priser reservdelar Eurofire: (alla priser inkl moms). Fakta – en informationsserie om näringspolitik, juridik, teknik och ekonomi från Fastighetsägarna Stockholm. Kopiera och citera gärna, men glöm inte att ange källan. Pellets som uppvärmningsalternativ. Tack för att vi fick förtroendet som er leverantör av pelletsutrustning.


För en säker och felfri funktion är det viktigt att brännaren installeras rätt och att instruktionerna i denna bruksanvisning följs. Om ni ändå känner er osäker på något omkring utrustningen kontakta . Elanslutningar och pellets - matarslang har snabbfästen.

Du lossar enkelt bränna- ren från pannan på c:a sekunder. Viking Bio pelletsbrännare har framåtbrinnande låga precis som en oljebrännare. Därför passar brän- narna i de flesta pannor, även i trånga.


MONTERING AV PELLETSBRÄNNARE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения