tisdag 24 november 2015

Bauhaus kaminer

BAUHAUS är stolta återförsäljare av braskaminer! Utbudet omfattar allt från enkla modeller för tilläggsvärme och trivsel till designade kaminer för uppvärmning. En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet. Välj mellan färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil.


Kallt ute, kaminvarmt inne.

Hösten är här och det är dags att skapa mysstämning och behaglig temperatur i hem och stuga. Vilken typ av kamin är optimal för dig? Braskamin, täljstenskamin eller pelletskamin? Här får du veta allt inför ditt kaminväljande!


Alla kaminer från NSP (Nordiska Skorstensprodukter) är självklart. Kaminen har stor effekt och kan ta vedstycken på. Glasrent Löser effektivt upp sot och avlagringar från kaminens glas.

Stort härligt glas med magnifik insyn till elden Denna braskamin uppfyller mycket höga krav på ren förbränning. Elden syns tydligt både genom den stora lu. Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser.


Kaminerna i vårt sortiment är i olika storlekar och stilar från populära varumärken som NSP, RGE och Westfire. Miljövänliga kaminer av högsta kvalitet! Förr var braskaminen en värmekälla. Idag väljer de flesta hög mysfaktor, stora glasytor, sidoljus eller miljövänlig förbränningsteknik.


Bahaus säljer både våra kaminer och våra tillbehör. Nedan ser du ett urval av våra kaminer som säljs av Bauhaus. För priser och mer info klicka här . Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! NSP Pelletskamin Nsp Etos S. Eldställ Edsviken Delar.


Elektrisk Öppen Spis Bauhaus - företag, adresser, telefonnummer. Här kan du läsa vårt senaste kampanjblad som är fullt med toklåga priser.

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Designa din öppna spis eller braskamin med en av våra spiskassetter, braskassetter eller kamininsatser. Hitta din favorit här eller besök närmaste återförsäljare. Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet.


Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka ihop ett system som passar dina behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения