tisdag 24 november 2015

Kondensor kylskåp

I ett kylskåp cirkulerar ett så kallat köldmedium i en sluten krets bestående av förångare, kompressor och kondensor. Köldmediet växlar mellan att vara i gasform och i vätskeform. För att vätskan ska förångas behövs värme, och värmen. En kondensor fungerar som en värmeväxlare.


Den ska se till att det finns en så stor yta som möjligt att överföra energi från.

När ett ämne övergår från att vara gas till vätska, frigörs i regel stora mängder kemisk energi till den kalla sidan av kondensorn i form av värme. I vår guide får du all information du behöver för att kunna välja rätt kylskåp. Olika typer av modeller, funktioner och annan fakta.


Vi hjälper dig till rätt val. Kylskåp Kondensator Rengöring. Börja med att stänga av kylskåpet och dra ut kontakten från strömkällan. Detta är viktigt då skåpet innehåller spänningsförande komponenter.


Handen på hjärtat, när rengjorde du kylen senast?

Ditt kylskåp är fullt av bakterier. Här är enkla tips hur du håller din kyl ren och fräsch! Ett ​​ kylskåp kondensor är ansvarig för att ta bort värmen inifrån kylskåpet och överföra den till utsidan. Kondensorn är vanligtvis placerad på baksidan av apparaten , och den är fäst till förångaren genom en serie rör , vanligen tillverkade av koppar.


Köld flödar från en enhet till en annan. Om kondensorn slutar fungera . Denna video visar hur man rengör kondensor och filter för Metos Start kyl och frys. Ett kylskåp är fullt av livsmedel - och tekniken som håller dem färska. Ett bra kylskåp är fullt med livsmedel – och teknik som håller dem färska.


Torktumlare med effektiv självrengörande kondensor ger låg energiförbrukning hela produktens livstid - och den torkar även mer effektivt. Flexibilitet att placera din frysbox var du vill. Köp KONDENSOR direkt från AEG.


Du kan placera denna frysbox var du vill tack vare dess nya dolda kondensor. Den förhindrar kondensbildning och rost , vilket säkerställer att frysen fungerar effektivt även på kalla och fuktiga platser. Om det är en kondensator (och inte en kondensor :) så kan du hitta alla typ av kondensatorer på elfa.


Detta betyder samtidigt att ditt kylskåp är matat med 230V.

Nu finns det en till svårighet här. Nu för tiden drivs nästan alla kylskåp genom kompressorkylprocessen. När dom första kylskåpen kom använde man ammoniak som kylmedium men det slutade man med . Rinner det vatten ner på köksgolvet när du öppnar dörren till ditt kylskåp ? Hålet i kylskåpets botten kan vara tilltäppt, eller så sitter hyllorna fel. På några minuter löser du det hela själv.


VWR enable science genom att erbjuda produktval, service, processer och vårt folk får det att ske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения