onsdag 18 november 2015

Luftvärmepump dubbla inomhusdelar

Med duovärmepumpen MXZ får du inte en utan två innedelar till din värmepump och till varje innedel medföljer en fjärrkontroll. En enda utomhusdel kopplas enkelt till två inomhusdelar , som båda har individuella inställningar, och ni kan enkelt anpassa temperaturen efter våningsplan. Denna duo-lösning ger en oslagbar . Mitsubishi Electric MXZ är luft- luftvärmepump med två innedelar.


Passar perfekt om du har två.

Detta gör MXZ perfekt för hus med en sluten . Tekniken sparar stora pengar genom att värmepumpen omvandlar energin till värme. Härlig värme i hela huset. Jag har tagit lite offerter på LLVP.


De enda som kollat på huset på plats har rekommenderat två pumpar men jag är lite skeptisk ändå. Funkar det att sätta min luftvärmepump här? Därtill kan man fritt välja mellan olika modeller av inomhusdelar såsom vägg-, golv-, tak-, kassett-, och kanalmontage.

Allt för att få bättre spridning av luften och ökad flexibilitet och komfort. Detta passar utmärkt i större utrymmen eller när man har behov av värmepump i flera rum. Fujitsu luftvärmepump med flera innedelar kan vara praktiskt om du har komplicerad planlösning eller flera våningar och inte har plats för mer än en utedel. Med vår MultiSplit- värmepump kan du hänga på två stycken individuellt reglerbara inomhusaggregat på en enda utomhusdel. Man får högre cop, högre effekt, lättare att få innedelarna precis där dom passar bäst utan risk för förlång rördragning, priset mellan enkla eller eller en med dubbla innedelar är ungefär lika.


Vill man ha med dubbla tycker jag nog panasonicen är de bättre alternativet. R-seriens luftvärmepumpar kan installeras med flera inomhusenheter och en utomhusenhet eller som en singel installation där man har en inomhusdel och en. Luftvärmepump - vilken duo ska vi välja? Nordic Artcool Duo passar Er som vill ansluta flera inomhusdelar till en enda utomhusenhet och därmed få en bra spridning av värme och kyla i hela huset. En Duo anläggning ger bra effekt och sänkta energikostnader.


Värmen sprider sig lätt och bra över stora ytor eller flera våningsplan och ger ett skönt inomhusklimat till . Panasonic 2E15PBE multi-split har en utedel som ansluts med två inomhusdelar. Utomhusdelen är inte större än ett singelaggregat men har högre kapacitet. Tyvärr, går det inte att komplettera en värmepump med ytterligare en innedel.


Man måste bestämma sig från början.

Antingen vill man ha en värmepump med en innedel, eller en med två innedelar eller en med tre o. Det går helt enkelt inte att lägg till extra innedelar. Man bestämmer sig vid köpet och får . Toshiba Multisplit är en luftvärmepump med flera innedelar. Praktiskt för den som har krånglig planlösning eller inte har plats för två separata utedelar. Placering av luftvärmepump.


Köper du en luftvärmepump från oss ingår installationen och då hjälper vi dig även med placeringen. Men innan köpet kan det dyka upp en del frågetecken. Har jag en tillräckligt öppen planlösning?


Vi hjälper dig välja en värmepump som passar dina . Det går inte att värma tappvarmvatten eller radiatorvatten . En enda utomhusdel kan kopplas till inte mindre än sju olika typer av inomhusdelar med möjlighet till lika många individuella inställningar. Vår Multi Split-lösning ger dig oslagbar komfort i kombination med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения