tisdag 10 november 2015

Kaminer test

Välkommen till golvkamin. En golvkamin är ett utmärkt val för dig som vill värma hemmet effektivt, ekonomiskt, mysigt och ekologiskt. Sidan uppdateras kontinuerligt när det kommer ut nya kaminer. En kamin i huset är både mysigt och värmande, dessutom är det miljövänligt och bra för plånboken. Här är en guide till eldstäder i olika prisklasser.


Testet är det största test av braskaminer som Energimyndighetens hittills har gjort.

Verkningsgraden är förhållandet mellan den energi kaminen avger och den energi som tillförs i form av ved. Conturas kaminer har en verkningsgrad på upp till vilket är högst på marknaden enligt oberoende tester. Kaminer från Lotus genomgår alltid test hos erkända testinstitut och kan på så vis garantera att de lever upp till de strängaste miljökraven.


Alla kaminer som produceras har stått i ett nära samarbete . Energimyndighetens test av braskaminer visar att en modern braskamin kraftigt minskar vedförbrukningen och miljöutsläppen jämfört med äldre. Anna Carlén på Energimyndigheten. Samtliga kaminer i artikeln har en verkningsgrad på mellan cirka till procent och 3-kW effekt. De flesta modeller har flexibel anslutning till skorsten, antingen ovanifrån eller från baksidan av kaminen.


Här hittar ni vackra och miljövänliga kaminer.

Vi hjälper till med installationen av er kamin. En kamin bidrar inte bara till en trivsam hemmamiljö utan du kan även spara in på dina värmekostnader. Här presenterar vi tio kaminer som sprider värme i vinterkylan. In Kaminer Construction Corp.


Corps, of Engineers Board of Contract Appeals was also called upon to interpret the gross mistakes language. Oberoende jämförelse av extern och intern vedkamin till badtunna utfört av fysiker Lligo Matson. Testet visar att Sotarns vedkamin är överlägets bäst! En jämförelse av kaminer för uppvärmning av badtunnor.


Extern kamin kontra Intern kamin. Testet avser att beräkna kaminernas effekt vid uppvärmning av badtunna. I testet beräknas medeleffekten uttryckt i Kilowatt som eldstaden överför till badvattnet.


Edited by Kaminer Y, Winters KC. Enligt resultatet kan en modern braskamin minska vedförbrukningen med procent och miljöutsläppen halveras eller minska med upp till procent. Det här är det största test av braskaminer som vi . Alternativen är många – från små kasetter eller lättare kaminer i plåt och gjutjärn till tyngre kakelugnar och murspisar som både är dyra och kan kräva förstärkningar av golvet. Vill du att barnens gummistövlar ska hålla ett tag gäller det välja rätt märke, visar Testfaktas test.


I Norge vill man ha lätta kaminer. Utbudet av eldstäder såsom olika typer av kaminer , kakelugnar och spiskassetter har ökat påtagligt under senare år. Avsevärt bättre miljönytta med moderna braskaminer.

PRESSMEDDELANDE Energimyndighetens nya test visar att moderna braskaminer ger kraftigt minskade miljöutsläpp jämfört med äldre kaminer från 80- och 90-talet. Antika kaminer brinner lika rent som moderna, om de bara eldas rätt. Norska forskare som testat utsläppen är positivt överraskade.


Energimyndighetens senaste test av braskaminer visar att en modern braskamin kraftigt minskar vedförbrukningen och miljöutsläppen jämfört med äldre braskaminer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения