fredag 13 november 2015

Regnhatt skorsten

Denna regnhatts utformning passar perfekt ned i vårt toppfoder och ger er, kunden och sotaren en bra montering och användning. Då har Du säkrat enheten för sotaren och får en stjärna i . Köp kinahatt, en cirkulär takhuv som är bra som regnskydd med muffanslutning. Swedflex AB tillverkar skorstensslang, skorstensrör och tillbehör för skorstenar och ventilation samt saluför produkter och tillbehör för eldstäder och spisar.


Här säljer vi rund skorsten ovan tak till Schiedel Permeter stålskorsten.

Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat.


BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av både kompletta skorstenspaket och rökrör som passar våra braskaminer! Med ett säkerhetspaket för din skorsten kan du trygg njuta av värmen från din braskamin. Genom att kunna avläsa temperaturen får ökad förståelse för vilken mängd brännbart material som kan användas i eldstaden innan temperaturerna blir för höga.


Du får också skorstenen och eldstad att hålla längre genom optimal.

Antingen genom en komplett plåthuv med plåtavtäckning och regnskyd eller varför inte sätta en personlig prägel på slutresultatet med putsning och förse den med ett avtäckningselement och regnhatt i plåt. Säkerhet och kvalité är två centrala frågor i vår verkasamhet. Därför är Heda villaskorsten CE-märkt och försedd . Regnhatt Schiedel halvisolerad eller helisolerad. Passar till halv samt helisolerat utförande. Till Pelletsskorsten används endast mm isolerade skorstensdelar,.


Finns även i högt utförande. Skorsten Schiedel meter. Bastuskorsten av oisolerade rökrör, alla delar i rostfritt inkl regnhatt. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till PriceRunner! Stålskorstenens standardleverans innehåller en meter lång stålskorsten samt en tillbehörsbox, som innehåller regnhatt , regnkrage av gummi samt monteringssats för regnkrage, genomföringskrage av rostfritt stål till innertaket, genomföringstätning och -skydd för stålskorsten. Hög kvalité och brandsäker, den är också snabb och enkel att montera. Dom har även en svart matt färg.


Dubbelväggig modulskorsten utomhus 250mm. Innehåller som standard en övergång mellan rökrör och modulskorsten, erforderligt antal rörlängder, yttertakplåt och regnhuv. Beställ ditt eget paket genom att använda menyerna nedan.

Välj delar: Höjd DW Modulskorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения