måndag 23 november 2015

Rörisolering kyla

Allt inom Golvvärme, VVS och El. Alltid Fri Frakt på Golvvärme. BAUHAUS rörisolering (rörskålar) kan du använda till både kall och varmvatten, Glöm inte att komplettera med frostguar då får det bästa skyddet Röriso. Rörledningar är en integrerad del i VVS-system.


För att kunna hålla önskad vattentemperatur, med rätt marginaler, behöver rörledningarna isoleras. BBR ställer kravet att installationer för värme och kyla i byggnader ska vara utformade så att de ger god verkningsgrad under normal drift.

Genom att hålla rätt temperatur kan också risken för . Behovet av kylning ska minimeras ge- nom bygg- och installationstekniska åtgär- der. Som råd ger BBR att värme- och kylinstalla- tioner samt installationer för . Böjbar rörisolering har på senare tid blivit allt vanligare för isolering av rörledningar. VIISOL utför rörisolering av varma rör, kalla rör, rör för komfortkyla, dagvatten och avlopp. Rörisolering är en integrerad del av en fastighets VVS-system. Armaflex cellgummi isolering.


Isolerings typ: Slang (Tub) (103).

ELGOCELL - Specialister på EPS-isolering för rör i mark. Flexibel rörisolering av syntetskt cellgummi med slutna celler för isolering av kyl - och klimatanläggningar. Tillverkarens artikelnummer,. Produktnamn, Insul Tube Hitemp. Längd på rörskål : meter . Självhäftande rörisolering av mikrocellgummi för kyla.


ERFARENHET OCH NÖJDA KUNDER ÄR VÅR POLICY. RÖRMÄRKNING BRANDTÄTNING SPECIALIST PÅ ENERGIBESPARANDE ÅTGÄRDER. Mina rör har diametern mm så jag skaffade rörisolering (polyeten) märkta med innerdiametern mm. Men det visade sig att isoleringens. Flerskiktsisolering av rörsystem.


Teknisk isolering inom VS, Ventilation, Kyla och Industri. Nedan finner du våra huvudområden. För att förhindra kondens, frys risk och energiförluster. Materialen, cellgummi, skum. Projekt: Malmö Högskola, Niagara.


Bolaget ska arbeta med teknisk isolering av kyla , värme och ventilationsanläggningar på ny-, till- och ombyggnad samt service av befintliga anläggningar och bedriva därmed förenlig verksamhet. De kan förses med eller utan skyddshölje för bättre UV-skydd och .

Energiklok rörisolering sparar pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения