torsdag 26 november 2015

Trådlös hygrometer krypgrund

Denna hygrometer kan kopplas till tre stycken fjärrsändare och placeras i t. Viktigt är att hygrometern är trådlös , då man bör fästa fjärrsensorn vid det fuktigaste stället i utrymmet. Högst fukthalt brukar i regel uppmätas i norra till nordvästra delen, där solens värmestrålning inte når. Huvudenheten har tre kanaler . Krypgrund kräver kvalitet.

Därför kan det vara bra att använda en hygrometer som är trådlös och därför medger i stort sett valfri placering av mät- och visningsenhet. Läs om TrygghetsVaktens intelligenta krypgrundsavfuktare och vindsavfuktare! Letar efter en trådlös hygrometer med bra precision som gärna kan lagra data över tid och som är lämplig att placera i krypgrunden för att ha lite. Någon som kan tipsa om trådlös fuktmätare? Tradlos-krypgrundshygrometer?


Information från de tre givarna skickas trådlöst och alla värden kan läsas av direkt från centralenheten. Varje givare kan namnges separat, vilket gör det enkelt att veta från vilket utrymme uppmätt .

Trådlös fuktmätning i krypgrund. Mätområde: 0-°C (inomhus), -till °C (utomhus). Hygrometer med inbyggd termometer för inom- och utomhusmätningar. Luftfuktighet: till RH. Drivs med 4x AA-batterier (medföljer).


Med en fuktmätare håller du koll på den relativa luftfuktigheten på svåråtkomliga ställen som vin krypgrund och källare, utrymmen där det finns risk att det tar tid innan man upptäcker fukt och mögel. Ju fortare man upptäcker fuktskador desto mindre kostsamt blir det att åtgärda. Väderstationen består av två enheter: en huvudenhet med display som placeras inomhus samt en fjärrsensor som placeras i krypgrunden.


Nu kan du hålla koll på fuktnivån i din krypgrund. OregOn hygrOmeter emr812hgn är helt trådlös och enkel att använda. När den är installerad kan du läsa av temperatur . Jämför priser och läs recensioner på Väderstationer. Välkommen till PriceRunner!


Kombinerad termometer och hygrometer med trådlös givare. Givaren kan placeras tex utomhus eller i krypgrund.

Vill du förkovra dig inom ämnet avfuktning, fukt, lukt och mögel samt läsa mer om olika riskkonstruktioner såsom krypgrund , vin källare etc. Fuktmätare ( hygrometer ): En hygrometer hjälper dig att hålla koll på inomhusklimatet i realtid genom att avläsa den relativa luftfuktigheten, vilket är lämpligt i utsatta områden som källare, krypgrund och vind. AvfuktareButikens Öppettider. Enklast är att köpa en trådlös hygrometer med en eller flera fjärsensorer som monteras på plats och . Dessutom har skärmen även försetts med klocka samt datumvisning, och termometern kan hängas på vägg eller ställas på bord. Perfekt för krypgrund , källare, garage, vind med mera.


Lämpar sig bra för krypgrund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения