onsdag 25 november 2015

Rökrör 80mm

Till din pelletskamin har vi alla delar till rökrörsanslutningen. Nordic Heating har oisolerad skorsten och skorstensrör mm för att t. EN rökkanal för din pelletkamin med diametern 80mm , en av de vanligaste storlekarna. Alla anslutningdelar finns tillgängliga att köpa i vår webshop eller kan tillverkas på begäran. Skorstensrör, skorsten, rökrör , rökkanal och modulskorsten.


Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser.

Varmluftsfläkt-Trum-fläkt-Tagentialfläkt 360mm-Lilla Frö. Rökrör till pelletskaminer, med mm. Givetvis passa de även till andra märken och dimensioner, med extra muff . Passar marknades mesta kaminer, med anslut standard mm. BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av både kompletta skorstenspaket och rökrör som passar våra braskaminer! Inmurninsstos 90° (pack).


Tillbehör: Sotlucka Ø 125mm. NVI har graders böjar i standardsortimentet så det verkar inte vara ett hinder.

Du måste se till att röret har rensluckor som underlättar sotning. Hela röret måste kunna sotas. Du kommer behöva flera rensluckor gissar jag. För NVI gäller 50mm till brännbart med helisolerat rör och 80mm till brännbart med . Nom, Connection simple - double paroi mm. Réference, DWMAX-080- EWDWD.


Conduit interne, AISI 316L. Paroi extérieure, AISI 304. Recouvrement ( cm), cm. Epaisseur paroi intérieure (mm), mm. Skamet OÜ tillverkar rökrör i varierande diametermått och storlek.


Vi erbjuder en mängd olika dekorativa skivor och nät till rökrör för montering runt röret. Gjord på RVS AISI 316L som är av mycket hög kvalité. Självklart är dessa rökrör försedda med CE- märkning och TÜV 6märkning. Godkända för temperaturer upp till 6grader.


Glöm ej att köpa till nödvändiga klämban och eventuella tätningsmaterial. Böj S L=2förskjuter 80mm. RSK Nr, Art Nr, Beskrivning.

Tigex 1adapter för runda rökrör Ø mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения