torsdag 19 november 2015

Låtsaskamin

Lee och Jim gör en gjutjärnskamin av skräp på skoj. På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder! En dekorationsbrasa är enkel att installera och ger hög mysfaktor där den placeras. Tack vare enkelheten i att flytta runt den elektriska kaminen, kan du välja var den ska användas och njuta av värmen och det verklighetstrogna skenet i olika rum.


Till skillnad från en vanlig eldsta . Vill du uppleva känslan av en värmande och levande kamin, men vill slippa röken?

Fundera på en kamin utan skorsten. En etanolkamin kan verkligen lysa upp hela rummet. Våra skorstensfria kaminer eldas med spisbränsle vilket gör . Dekorationsbrasa med naturtrogna flammor som ger upplevelsen av en värmande brasa, utan öppen spis. På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris.


Sugen på att skaffa en skorstensfri kamin? Vi har precis sålt vårat hus och min sambo saknar redan våran kamin som vi hade i huset.

Här kan du läsa om fördelar och nackdelar med rökfria kaminer. I engelsk modell med riktig el utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Brasorna finns i tre olika storlekar och eldas med gasol, naturgas eller stadsgas.


Kaminens storlek: H cm. Storlek på brasan avgörs av utrymmet i befintlig spis. Måttangivelser avser brännare med pålagd keramisk ved. Modell Bredd: 4mm Djup: 2mm Höjd: 2mm . Mariebergs Kakelugnsmakeri säljer skorstensfria kaminer i många olika utföranden. Fördelen med en skorstensfri kamin är att den inte kräver installation.


Nu kan alla mysa vid egen brasa - gör en låtsaskamin. Den är gjord av sådant de flesta kallar skräp. En ljusslinga istället för eld gör kaminen lättplacerad. Maskros 100kr 55cm Vitrinskåp m belysning 200kr Låtsas kamin 500kr. Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser.


Säljer en låtsaskamin som eldas med spisbränsle. Mysigt och sprider även värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения