onsdag 18 november 2015

Fotbollsuppvärmning

Fotbollsuppvärmning – förberedelseträning Uppvärmningen bör ses som en förberedelse där ungdomarna får möjlighet att både värma upp inför träning eller match och träna tekniska och fysiska färdigheter. Intensiteten i övningarna bör stegras gradvis, oc. Denna övning från eCOACH handlar om första touchen, kontroll och reaktion. Transverse arm reaches in split position.


Lateral lunge two arm reach down to lateral lean split . I denna övning för barn, ungdomar och vuxna tränar ni på er första touch, bollkontroll och reaktionsförmåga.

Detta är en gruppövning som passar perfekt som uppvärmning. Program för fotbollsuppvärmning. Du är här: Tränarutbildning B Ungdom . Trevlig fotboll uppvärmning för din fotbollsträning. Ritprogram och fotbollsövningar for den fotbollstränare. Dessa fotbollsträning görs med det ritningsprogram finns på denna hemsida.


Syftet med den här hemsidan är att fotbollstränare världen över ska kunna utbyta fotbollstränings. Den här övningen fungerar perfekt som uppvärmning för målvakter, då den värmer upp hela kroppen samtidigt som man får in känslan med bollen.

Sätt upp koner likt illustrationen och fördela dina målvakter på vars en sida, är man stycken så kan man istället skapa… Målvakt . Om Energifonden och samarbetet mellan E. Barn har ett naturligt behov av lek och rörelse i unga år men även en begränsad förmåga till att inse vikten av och konsekvenserna av mer ”seriös” träning. Johan Lindbom och Roger Rönnberg efter matchen. Max Friberg efter 3-1-förlusten mot HV71. Inför HV71: Adam Almquist. Matchens profil laddade för matchen med jakt.


Tvillingarna Pathrik och Ponthus håller ihop . A börjar med boll och passar B som i en rörelse tar emot boll och vänder helt om. Spelare B driver bollen ned med yttersida och vänder vid bortre linjen. B passar tillbaka bollen till A som har följt med upp till mitten. A tar emot, vänder och driver tillbaka bollen till sin ursprungsposition. Börja med att sitta gränsle över bänken.


Hoppa upp på bänken och ner (gränsle) igen. Kör hopp, hopp, hopp… o s v, med aktiv vila emellan som t ex armhävningar, situps m m. När man har kommit ner till hopp går man uppåt igen. Precis som inom alla sporter där man tränar intensivt är uppvärmning och nedvarvning viktiga delar av träningen, både för att förebygga skador och för att träningen ska bli så effektiv som möjligt. Särskilt inom fotboll, där man ofta utför plötsliga spurter eller häftiga rörelser som sparkar, är det viktigt att .

Här följer en övningsbank bestående av övningar som undertecknad använder på försäsongen. Många av övningarna är också kursövningar dvs. De används i anslutning till vår tränarutbildning. See what people are saying and join the conversation.


The player may not be published on this domain.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения