onsdag 25 november 2015

Gasolvärmare uterum

Jag som arbetar med gasol får ofta frågor om gasolvärmare. Den vanligaste frågan är, vilken gasolvärmare ska jag ha till mitt inglasade uterum ? Det finns otroligt många olika gasolvärmare att välja mellan och det är förståligt att det kan vara svårt att välja. Uterummet är ofta en plats man lagt ner mycket . Under kallare sommardagar eller under vår och höst kan det vara skönt att ha en värmekälla att förlita sig på.

Det finns inget bättre sätt att ge riktigt behaglig och skön värme till rummets alla hörn än med en bra gasolkamin. Med flera olika och noggrant utvalda modeller finner du garanterat en gasolkamin som passar just ditt hem, fritidshus eller båten kanske? Söker du en gasolvärmare som inte enbart ger skön värme utan också . Gasolvärmare med högsta kvalité till lägst pris. På dagens marknad finns en mängd olika gasolvärmare – och ibland kan det kännas som en djungel av olika märken.


Den passar därför i såväl uterum och garage som i sommarstugor eller som komplement till din övriga uppvärmning. Hur kom vi fram till vilka. Viktigt att tänka på när du.

Stiligt designad gasolvärmare för utomhusbruk eller välventilerade uterum. Huvudbrännaren tänds med piezotändning och har justerbar effekt (5-kW). Tillverkad av rostfritt stål. Regulator och gas säljs separat. Det måste finnas en koldioxidvakt som slår av kaminen om syrenivån i rummet blir för låg.


Negativt: Kontrollera att den är godkänd för inomhusbruk. Det krävs viss luftväxling eftersom lågan förbrukar . Eftersom förbränningen stjäl syre (det går åt cirka tolv kubikmeter luft för att förbränna ett kilo gasol) kan man inte använda gasolvärmare i täta uterum med dålig ventilation. En gasolvärmare är enkel att använda och ger inte bara värme utan också ett mjukt och mysigt sken. Förvandla din balkong, uteplats eller terrass till ett mysigt uterum med en gasolvärmare av bra kvalitet hos oss. Det finns gasoldrivna infravärmare med hög effekt som inte behöver skorsten, men värmer man dåligt isolerade rum med gasolvärmare utan skorsten när det är kallt ute kan man få bieffekten att det regnar inomhus av all kondens.


En byggfläkt borde vara ett bekvämt . Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Har du eller kan du få dit ett trefasuttag? Har tre värmelägen och passar utmärkt i både garage och uterum.


En väldigt effektiv gasolvärmare med både gas och elektrisk värme - snabb uppvärmning och energisparande. Både el och gasolfunktionen går att använda samtidigt.

Har Piezotändning och säkerhetsavstängning vilket innebär att den . Gasolkamin för uppvärmning av hem, uterum , altan m. Problemet är att temperaturen sjunkit lite väl mycket de senaste dagarna och firman som ska sätta in infravärmen kommer inte förräns nästa vecka. Finns det ngt smidigt sätt att lösa detta? Kan man köpa ngn liten gasolvärmare för hemmabruk som de har på uteserveringarna osv? Vissa kaminer ger behaglig konvektionsvärme och samtidigt glädjen och nöjet av flammande lågor, som i en öppen spis. Andra har utstuderade dekorativa detaljer.


Med vår infravärmare kan du styra värmen exakt dit du . Speciellt i större uterum (över kvm) och om det saknas isolering kommer den verkligen till sin rätt . Elektrisk infravärmare för vägg- eller takmontage på balkong eller i uterum. Utrustad med två effektlägen. Täcker en yta på cirka kvadratmeter.


Rejäl pjäs i form av gasolvärmare för uterummet. Kromat utförande, tre effektnivåer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения