måndag 16 november 2015

Badrumsfläkt fuktstyrd

Genom att installera en badrumsfläkt som transporterar ut överskottsfukten från luften, minskar du risken för fukt- och mögelskador och får på köpet fräschare inomhusluft. Beroende på önskemål och behov, välj en helautomatisk fläkt där du t. Badrumsfläkten är ofta ett måste i ett badrum. Så varför inte köpa en smart och snygg fläkt som gör jobbet utan att du behöver tänka på det.


I den här artikeln om badrumsfläktar får du veta mer oKanal ut för badrumsfläkten. Testa badrumsfläkten själv.

Duschar och heta bad ger ånga och fukt på väggar och tak i badrummet. Det i sin tur kan leda till fuktskador i hus och hem. Jag undrar om det finns badrumsfläktar som kan ställas in på något slags grundventilation. Alltså att den alltid snurrar lite hela tiden men drar på ordentligt när det blir fuktigt.


Eller ska man installera fläktar i serie då, en vanlig fuktstyrd utan kallrasskydd plus en till som drar lite hela tiden. Fuktstyrd fläkt genom gamla ventilationen? Inställning fuktstyrd fläkt ? Placering: Tak- eller väggmontering (13).

Elegant, slimmad frontpanel. Nästan ljudlös fläkt med inbyggd hygrostat, timer och extra kraftig motor. Fläkten ger dig ett perfekt inomhusklimat och håller fukten borta.


Passar utmärkt i badrum , tvättstugor, toaletter osv. Kan monteras på vägg eller i tak. Fukt- och timerstyrd 1mm, Art. Välkommen till PriceRunner! Fresh intellivent badrumsfläkt.


Smarta funktioner som fukt och tidstyrning med kallrasskydd. Det finns tre olika sorters badrumsfläktar: en vanlig fläkt utan finesser, en timerstyrd och en fuktstyrd. Den allra enklaste fläkten snurrar runt när den slås på.


Den timerstyrda fläkten är aktiv under ett förprogrammerat tidsintervall, fx minutter. Den fuktstyrda fläkten fortsätter snurra tills en bestämd . FLÄKT S1HT FRESH FUKTSTYRD. Kan placeras i både vägg och tak.


Timerfunktionen är antingen eller minuter, detta regleras med hjälp av b. Utvecklad och tillverkad i Sverige. K-rauta erbjuder många prisvärda badrumsfläktar med olika funktioner.

Tystgående, effektiv och snål badrumsfläkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения