onsdag 18 november 2015

Anslutningsrör kamin

Sortiment av kaminrör för att ansluta din braskamin eller spis mot murstock. Köp ditt kaminrör hos Soliduct. Här säljer vi rökrör i stål för spisar och kaminer.


Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet. Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka ihop ett system som passar dina behov. De flesta modeller erbjuds i grått eller svart, allt är tillverkat i mm högkvalitativ stål som ger en lång livslängd.

Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin. Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis!


HANDLA TRYGGT HOS OSS PÅ KAMINKUNGEN. Murstockanslutningar för kaminer som ska anslutas till din murstock kan du lätta välja här. Vi har ett antal standardmodeller som passar för de flesta lösningar.


Leveraras på dagar med DHL paket.

Jag ska byta ut min braskamin mot en ny och eftersom jag måste ansluta den nya högre upp i murstocken så har jag en fråga angående anslutningen av den nya. Den nya kaminen ska anslutas i befintlig murstock med ett anslutningsrör (Ø1mm.) som är oisolerat. Väggen (murstocken) är beklädd . Vår skorsten är en helhetslösning – från skorstenshuv till anslutning av kamin. En kamin eller eldstad står på mångas önskelista och speciellt idag, när el- och oljepriser blir allt dyrare och kraftiga oväder slår ut vår elförsörjning. Premodul är en modern skorsten i stål som matchar din braskamin och din inredning.


Behovet av en alternativ värmekälla i hemmet känns mer angeläget och med en braskamin från Contura får dessutom en väldigt mysig, stämningsfull och miljömärkt . Enkelsidig rökkanal i högkvalitativt RFs. Lämplig för montering på pellet- eller vedkamin. Många braskaminer är idag utrustade med inbyggd fläkt som hjälper till att sprida värmen i huset. Det innebär att du drar rör av stålplåt från braskaminen till . Skarvstycke (MM) Hane-Hane.


Använd gärna vår mall för kontrollplan! Emaljerade kaminrör 150mm för anslutning av spis och braskamin mot murstock. Kaminrören finns i både diameter 130mm och 150mm.


Vi är återförsäljare åt Kaminexperten i Luleå och har Sveriges största utbud av kaminer. Vi ger dig råd innan du köper din skorsten, och om något blir fel: Då löser vi det! Vi erbjuder även flexibel skorstensslang för skorstensrenovering, rostfria anslutningsrör och skorstenar, rökrör för kaminer m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения