onsdag 11 november 2015

Kamininsats

Med hjälp av en spiskassett eller en kamininsats kan du helt på egen hand designa din öppna spis så att den blir som du vill ha den. De mindre spiskassetterna passar bra för din öppna spis, medan de större kamininsatserna passar dig som vill mura en helt egen eldstad. Hos oss på Kaminbutiken hittar du insatser och . Designa din öppna spis med en spiskassett eller kamininsats från Contura.


Liksom i alla våra produkter är eldstaden i våra kamininsatser och spiskassetter lätt att tända och når full effekt inom några minuter.

Du kan mura in kamininsatsen själv och på så vis få en eldstad som matchar din inredning arkitektur. Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Hos Stuvbutiken i Karlstad hittar du kamininsats från Kaminexperten.


Insats till öppen spis till bra pris. Välj en kassett i gjutjärn, plåt eller täljsten Välj din kamin efter hur din eldstad är byggd. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.

Välkommen till PriceRunner! Att installera en Kamininsats i den öppna spisen gör att man behåller mysfaktorn samtidigt som man ökar effektiviteten. Det går bra att göra själv men installationen skall besiktigas av din sotare.


I samband med kamininstallationen passar det bra att se över sin rökkanal och är den i behov av en renovering så är det en fördel . Med Contura eller Nordpeis insatser får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur. Komplettera din befintliga öppna spis och spara energi. Genom att montera en kamininsats ökar du verkningsgraden.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Hej, tänkte köpa en insats till öppenspisen. Hittade denna på Bauhaus och blev sugen fort när jag såg priset, någon som har någon erfarenhet av. Tips på tätning runt rökrör närmast kamininsats. Design och produktutveckling av Conturas kaminer sker i Sverige . Låt fantasin sätta gränserna för din eldstad och mura din egen omramning.


De stora glasen och Contura Clean Burning system gör att du ser maximalt av elden. Kamin-insats Contura iför egen inbyggnad.

Nu kan du skapa din egen eldstad med en insats av högsta kvalitet och med ett riktigt generöst glas. Med den effektiva förbränningstekniken får du helt enkelt mer värme för veden. Jag vurmar verkligen för traditioner och är galen i loppisar och antikaffärer.


Vilken tur då att det går att kombinera gammal god tradition med ny och bättre teknik, utan att förlora det klassiska uttrycket. Beskrivningen innehåller tre stycken kaminstorlekar med keramisk glasruta: - - kW. Passar storleken inte din installation kan du med beskrivningens hjälp enkelt ändra måtten och tillverka exakt den storlek och modell du önskar, exempelvis en rektangulär eller konisk kamin.


Gjutjärnsspis, öppen spis, kamin eller kakelugn? Vi har alla värmekällor du behöver! Show Navigation Hide Navigation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения