onsdag 18 november 2015

Gjutjärnskamin rund

Hos Mariebergs hittar du gjutjärnskaminer i alla prisklasser och stilar från ledande märken. Välkommen in - vi hjälper dig vid ditt köp av gjutjärnskamin ! Gjutjärnskaminer passar utmärkt i till exempel fritidshus och andra hus du inte värmer året runt. I vår charmiga lantbutik hittar du allt från nytillverkade braskaminer till antika vedspisar i både modern och klassisk design.


Se till att ge ditt hem en pålitlig värmekälla med hög mysfaktor! Ta en titt på vårt sortiment och välj din nya kamin !

Dovre CB3T är en mellanstor gjutjärnskamin med extra stor glaslucka som ger en eldupplevelse utöver det vanliga. Det runda glaset ger en högst personlig karaktär och eldupplevelse. Sedan urminnes tider har vi samlats runt elden för att värma oss. Idag är elden från en gjutjärnskamin eller vedspis främst en mysig, kompletterande, värmekälla men också ett stämningsfullt och vackert inslag. På Qvesarum har vi har ett stort utbud av både nyproducerade och antika, renoverade vedspisar . Söker du en gjutjärnskamin ? Nordic Heating erbjuder flera olika kaminer i gjutjärn i gammal stil.


Rund gjutjärnskamin i gammaldags utförande.

Djup med anslutning 510mm. Verkningsgrad Vedlängd 50cm. Modern och tilltalande braskamin med runda och mjuka former. Stenen är inte bara vacker att se på, den ger även skön värme efter det att elden brunnit ut. Det stora och höga glaset ger in härlig känsla.


En härligt rund modell med värmelagrande täljsten. Perfekt kamin för dig som söker en rejäl täljstenskamin, men i mindre format. Contura låg i plåt är en kamin med stor valfrihet: du kan välja mellan blank vit plåt eller sober svart plåt. Ibland måste spisen sotas, slitdetaljer bytas och ytan svärtas. Men det allra bästa underhåll din kamin.


Kaminerna har topp i glas. Elda alltså måttligt och du får njuta av din kamin riktigt länge! Drammens Jernstöberi No Norsk rund kamin (rundugn) från Drammens gjuteri ,nbsp;. BRASKAMIN JUTUS MINO TRIOS. En rund kamin med tre panoramafönster Braskaminen Mino Trios ger en hög mysfaktor med sina tre fönster och toppskiva av.


Glöm bara inte att köpa till golvplattor som skyddar dina golv framför och runt kaminen. Det finns också fläktar som du kan köpa för att sprida värmen ännu mer effektivt.

Har du frågor eller funderingar om hur du ska gå till väga, tveka inte att fråga oss på Byggmax. Snygga kaminer hos ByggmaxVi på Byggmax har ett stort. Effektiva kaminer med bra kvalitet. Vi har all typer av kaminer.


Runda , fyrkantiga eller ovala kaminer. Inred ditt hem med en kamin. Ljus och värme i hela huset. Med en Contura monterad på en vridplatta syns elden överallt. En enkel vridning riktar värmen och gemyten dit du befinner dig för stunden.


Så nu kan din kamin från Contura sprida värme och ljus både vid middagsbordet och soffgruppen. Vridningsvinkel och vridningströghet är inställbart och . När beslutet är fattat att köpa en kamin är det viktigt att noga tänka igenom vilken eldstad det ska bli. Höj mysighetsfaktorn med en kamin ! Här får du tips, råd och inspiration inför kaminköpet, och även tips på vilken kamin som kan väljas. Vissa kaminer har en luftspalt inbyggd i eller runt kaminen, när kaminen blir varm uppstår konvektion i denna luftspalt som därmed påskyndar uppvärmningsprocessen.


En kamin som väger mindre än 2kg räknas som lätt eldstad och kan ofta placeras fritt på golvet. Vi säljer kaminer och tillbehör från flera kända varumärken. Passa på nu och investera i en kvalitativ kamin från vårt breda sortiment!


En braskamin i ditt hem skapar både hemtrevnad och stämning dessutom kan du minska dina uppvärmningskostnader betydligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения