måndag 16 november 2015

Fyrvägstruck

Skillnaden mot den vanliga skjutstativtrucken är att man på fyrvägstrucken kan sidoställa alla fyra hjulen så att man kan köra i alla riktningar. Fyrvägstruckar är anpassade för att gå inomhus på lager eller liknande och besitter höga precisions . Fyrvägstrucken har också en egen variant av anpassade gafflar för att kunna köra både . Här får man tre truckar i en: Sidlastare, fyrvägstruck samt motviktstruck. Fungerar lika bra inomhus som utomhus på ojämnt underlag och finns med gasol- eller dieseldrift.

Stativ med lyfthöjd upp till meter. Vill du köpa begagnade fyrvägstruckar ? Vi har rätt fyrvägstruck för dig. Söker du en fyrvägstruck begagnad? Ring oss så hjälper vi dig! Hubtex har flexibla fyrvägstruckar med diesel- eller elektrisk drift.


Lastkapacitet från till ton. Dessa flexibla industritruckar används till bland annat att hantera långa och skrymmande gods på trånga områden.

Maskinerna finns för både inom- och utomhusbruk. Nationalencyklopedin, fyrvägstruck. Inom vår repertoar av truckar förenar vi kompetensen hos tre originalmärken. Detta skapar lösningar som klarar de höga kraven på teknologi, kvalitet, ergonomi och design, samt de höga produktionsstandarderna, och inte minst: de gör skillnad för dig. Bland produkterna finns bland annat lagertruckar och motviktstruckar, . Truckklass B– Fyrvägstruck.


Om du har körkort för bil och någon gång behövt fickparkera där det är riktigt trångt, nog har du önskat att du kunde köra din bil sidles i stället för att försöka backa in med noll marginal. Du vil fremover modtage en mail når der kommer nye matchende jobannoncer. En Atlet fyrvägstruck i arbete.


Filmen visar ett typiskt arbetsområde för en 4- vägstruck. Bredd: m Längd: 5. En ny fyrvägstruck för inomhus eller utomhus drift, sidlastare för långgods samt lagerinredningar fyller Wencos monter B02:på Logistik Transport 4–maj. Skjutstativtruck som kan köra i alla riktningar. Kallas även fyrvägstruck eller flervägstruck.


En fyrvägstruck från Combilift kan t. Combilifts flyttbara kranar eller grensletruckar säkerställer samtidigt stor flexibilitet och lyftkapacitet i samband med hantering av containrar och tungt gods. Motviktstrucken används mest vid mindre precisionskrävande typer av lagerarbete, och kan inte användas på samma sätt som exempelvis fyrvägstruckar och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения