tisdag 17 november 2015

Frånluftsdon rostfritt

Frånluftsdon Rostfritt 1Frånluftsdon med reglerbar inställning av luftflödet. Donet är avsett för montage i tak eller vägg och finns i tre storlekar fö. KK är ett frånluftsdon som passar för bostäder, kontor, etc.


Avsedd för att monteras i tak eller på vägg med hjälp av den medföljande fästramen. Det är tillverkat av stålplåt.

CleanVent behandlad yta som standard. Ventilhuset är utrustat med packning i cellplast för att få en lufttät tätning. Hos luftbutiken hittar du Sveriges största utbud av frånluftsventiler av olika typer och storlekar. Du kan enkelt filtrera fram den frånluftsventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan.


Aerodynamiskt utformat med goda egenskaper både vad gäller ljudnivå, egendämpning och kapacitet. FRÅNLUFTSDON FRLS1ROSTFRI STOS FRESH. Levereras normalt inom ca.


Fresh ventilationsdon för tilluft och frånluft gör det enkelt att reglera luftflödet i din bostad.

Fresh tillhandahåller ventilationsdon både för till- och frånluft som gör det både enkelt och praktiskt att reglera luftflödet i din bostad. Mönsterskyddad kontrollventil som kan användas i alla typer av anläggningar. Den är tillverkad av förzinkad stålplåt och vitlackerad. Tillverkad av rostfritt stål och med bajonettinfattning. Användningsområde: Ventilation för garage, boda….


Komplett blockventil Ømm som klarar väggtjocklek upp till 3mm. Frånluftsventil KKC Rostfri är tillverkad i högglanspolerat i rostfritt stål och har en mycket modern och stilren design. Monteras enkelt i befintliga och i nya installatiober.


Donet har en bajonettinfattning och levereras alltid med tillhörande ram. Båda ventilerna har fjäderinfästning och passar till fäststos typ KGEZ. GPDF och KGEB i storlek och 1 passar även i äldre KGEZ -stosar i motsvarande storlek.


Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Se lagerstatus i annan butik Dölj.


Självfallet går det utmärkt att installera den även i andra utrymmen där en sockellåda är tillgänglig. SSär anpassad för att passa i den nya standardhöjden (80mm) för kökssocklar.

Den synliga fronten är i borstat rostfritt stål. Med hjälp av detta filter kan de fettångor som hamnar utanför kåporna lätt avskiljas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения